PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Ben-Hur (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Timur Bekmambetov
Actori: Morgan Freeman, Jack Huston, Gal Gadot, Ayelet Zurer, Toby Kebbell, Sofia Black-D’Elia
An: 2016
Genuri: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ben-Hur

Filmul va avea la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur drept personaj central. Un prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea izbăvirii sale se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus. Care se întâmplă să activeze în aceeași regiune în care este obligat să își ducă existența și Ben Hur.

Povestea acestui film a inceput cu aducerea lui John Ridley (scenaristul filmului “12 Years a Slave”) in echipa #BenHur2016. Cu scopul de a revizui scenariul lui Sean Daniel – in buna traditie de la Hollywood. Care spune ca orice blockbuster trebuie sa aiba cel putin cinci moase scenariste si zece nasi la usa. Tom Hiddleston a fost abordat pentru rolul lui Ben-Hur. Dar actorul britanic a preferat sa mearga sa vada ce face King Kong. Iar Morgan Freeman si ale sale dreadlocks au cochetat cu rolul lui Pilat ca sa se multumeasca cu Ilderim.

Pedro Pascal – aflat pe cai mari dupa prestatia in “Game of Thrones” – s-a regasit si el pe listele producatorilor, iar Gal Gadot aka Wonder Woman trebuia sa fie distribuita in rolul lui Esther, insa programul filmarilor la DCEU a indepartat-o de acest proiect. Jack Huston si Toby Kebbell ar fi trebuit sa fie sarea si piperul – doar ni s-a promis o poveste despre rivalitatea dintre frati – dar ce sa vezi! Huston isi pierde vocea pe la jumatatea filmului, continuand pelicula cu o raguseala a la Russell Crowe, iar Kebbell nu stie pe ce cale s-o apuce.

Va recomandăm și următoarele Filme Online: