filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Beneath the Darkness (2011) film online subtitrat

Regia: Martin Guigui
Actori: Tony Oller, Dennis Quaid, Aimee Teegarden
Anul: 2011
Gen: Thriller, Groaza
Durata: 96 minute
IMDB: 4.5

In Beneath the Darkness, Ely Vaughn este un nativ iubit de un mic oras Texas cu un secret intunecat. Fostul fundas stele, acum e antreprenor de pompe funebre locale. Când Ely descoperă că soția lui Rosemary este inseala pe el cu soțul liceu profesor de limba engleză, David Moore, el face sigur că nu o pot face din nou. În primul rând, el a ucide Rosemary, dar el nu îngroape trupul ei. În schimb, el se ascunde în casa lui și dansuri cu corpul în fiecare noapte, ca și cum ea este încă în viață. În al doilea rând, el urmăriri pe iubitul ei în timp ce el este în jogging pe timp de noapte și l îngroapă în viață în mormânt gol lui Rosemary.

Doi ani mai târziu, un grup de copii de liceu cred că văd o fantomă în fereastra Ely, atunci când vor vedea dans Ely cu corpul soției sale. Ei presupun deoarece van Ely este plecat, că el nu este acasă. Îndrăznesc reciproc pentru a merge în interiorul și a vedea ce se întâmplă. Înfuriat, Ely le urmărește în jos pe scări și apucă Danny înainte de a putea să scape. Travis grabeste înăuntru tocmai la timp pentru a vedea Ely împinge pe Danny în jos pe scări. Ely ironizeaza Travis ca el rupe gâtul lui Danny. Ely refuză să depună plângere împotriva adolescenti, și poliția nu cred acuzațiile Travis in Beneath the Darkness”.

Travis și prietena lui Abby devenit determinat pentru a găsi dovada că spun adevărul, că Ely este nebun, și că el a ucis Danny. Când se rup în casa lui Ely a doua oară, Ely surprinde Abby și ascunde trupul ei inconștient într-un sicriu îngropat în curtea lui. Ca scapă Travis, Ely șutează și răni el. La spital, doctorul notifică poliție, și se păstrează Travis sub pază. Travis recruteaza prietenul lui Brian pentru al ajuta să scape, și în timp ce goana poliție după Brian, care ei cred a fi Travis, Travis se întoarce să se confrunte cu Ely și gratuit Abby.