filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Benji (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Brandon Camp
Actori: Gabriel Bateman, Darby Camp, Jerod Haynes, Gralen Bryant Banks, Angus Sampson, Will Rothhaar
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama, Familie
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Benji (2018)

Atunci cand doi copii din filmul Benji online subtitrat, care merg spre scoala gasesc un catel lasat singur pe strazi nici prin cap nu le trece ca acesta va fi cel care le va si sari in ajutor in momentul in care ajung sa cada prada unor rapitori aflati intr-o incurcatura si spera sa scape avandu-i pe cei doi pusti ca ostatici.

Am aflat doar că a existat o versiune din 2018 a acestui film Netflix când am căutat versiunea din 1974 a povestirii despre Netflix. Această nouă versiune este o producție Netflix și nu vă puteți ajuta să evitați tendința de ao compara cu versiunea originală; deci este foarte greu să o lăsați să stea singură. Comparativ cu filmul din 1974; acest “Benji” este un film mult mai întunecat de la început.

În cazul în care versiunea ’74 a deschis cu minunat cântec temă “I Feel Love” – ​​cântat de Charlie Rich – aceasta se deschide cu un camion periculos animal de control rotunjind strays pentru a le duce la pound. Unde versiunea din ’74 a petrecut mult timp; lăsându-ne să-l urmăm pe el; învățând rutina lui zilnică și chiar simțind distracția pe măsură ce am învățat despre diferitele relații pe care le-a dezvoltat cu diferiți oameni; acesta pare a se grăbi – puțin despre viața lui; dar care ne-a împins foarte repede în narațiunea de răpire.

Da. Partea aceea e aceeași. Benji se îmbată cu un frate și soră tânără; al căror părinte (o singură mamă de data aceasta; mai degrabă decât un singur tată); refuză să-i lase să-l țină. Copiii sunt răpiți și Benji este nevoită să-l convingă

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: