filme-online-banner

BET Awards 2018 Online Subtitrat


Regia: Akilah Green
Actori: Jamie Foxx, Anthony Anderson, Anita Baker
An: Filme Online 2018
Gen: Muzicale
IMDB: 6.9Review BET Awards 2018

Rapperul Kendrick Lamar şi artista de muzică rap, trap şi hip hop Cardi B au fost favoriţii ediţiei din acest an a BET Awards 2018 online – premii care recompensează anual profesionişti din industria divertismentului, cinematografiei şi sportului aparţinând minorităţii afro-americane şi ai altor minorităţi din SUA – cei doi plecând acasă cu cele mai multe premii, informează CNN.

Gala a avut duminică seara la Microsoft Theater din Los Angeles şi a fost găzduită de actorul de comedie Jamie Foxx.

Kendrick Lamar a fost recompensat la categoriile “cel mai bun artist hip-hop” şi “albumul anului”” pentru “DAMN”, în timp ce Bruno Mars a primit premiul pentru “cel mai bun artist R&B/Pop”.

Beyoncé a fost desemnată “cea mai bună artistă de R&B /Pop”, iar Cardi B a câştigat premiul pentru cea mai bună artistă de hip-hop şi “Coca-Cola Viewers’ Choice Award” pentru “Bodak Yellow”.

De asemenea, Migos a luat premiul pentru cel mai bun grup, iar SZA a plecat acasă cu premiul pentru cel mai bun nou artist.

Cel mai bun video al anului a fost desemnat “God’s Plan”; al lui Drake; în timp la categoria cea mai bună colaborare; câştigătorii au fost DJ Khalid; Rihanna şi Bryson Tiller cu “Wild Thoughts”.

Un moment emoţionant al serii BET Awards 2018 online a fost când Anita Baker a primit “Lifetime Achievement Award”; iar gazda Jamie Foxx a interpretat un potpuriu de mai multe hituri ale sale.

În ceea ce priveşte industria cinematografică; “Black Panther” a fost desemnat “cel mai bun film”; în timp ce premiile pentru cel mai bun actor; respectiv actriţă; i-au revenit lui Chadwick Boseman şi; respectiv; lui Tiffany Haddish.

Gala a recompensat; de asemenea; performanţele din lumea sportului; premiul “sportiva anului” revenind Serenei Williams; iar cel pentru cel mai bun sportiv baschetbalistului LeBron James.