PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Black Cadillac – Cadillac-ul negru (2003) film online subtitrat

Cunoscatorii cosmarurilor cinematografice de pe autostrada gen “Joy Ride”, “The Hitcher” si, mai ales, “Duel”, vor gasi Black Cadillac confortabil de familiar. Dar, in loc sa fie o pastisa sau o reinterpretare, filmul e pur si simplu o mica si artizanala bijuterie: trei prieteni galagiosi intorcandu-se acasa noaptea tarziu din Minnesota spre Wisconsin, sunt urmariti fara mila, hartuiti de o masina neagra misterioasa. Lucrurile par a se intoarce in favoarea lor atunci cand culeg de pe drum un aparent amabil politist (Randy Quaid), insa publicul ghiceste imediat ca ceva e necurat in legatura cu el. Lucirea diabolica din ochii lui Quaid e un semn al intorsaturilor de situatie care stau sa vina.
Desi Black Cadillac ar putea fi cel mai bine descris ca thriller si nu ca horror, cert e ca e un foarte bine ritmat si, in general, foarte entertaining B-movie. Iti capteaza atentia pentru 90 de minute si asta e o calitate rara.
O dovada pozitiva ca un film cu buget mic si cu o premiza arhi-cunoscuta poate fi reusit din moment ce iti ofera cateva urmariri cinetice, cateva rasete solide si un Quaid la nivelul sau cel mai simpatic. Cadillacul demareaza in tromba si nu incetineste nici o clipa.

Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): John Murlowski, Will Aldis
IMDB: 6,0
Regia: John Murlowski
Actori: Randy Quaid, Shane Johnson, Josh Hammond

Sursa 1:

Sursa 2:

Sursa 3:

Sursa 4: