filme-online-banner

Blestemul comorii – Diamond Dogs (2007) film online subtitrat

Regia: Shimon Dotan
Actori: Xue Zuren, William Shriver, NuoMing Huari, Hu Sha, Gregory MacIsaac
Anul: 2007
Gen: Aventura, Actiune
Durata: 94 minute
IMDB: 4.2

Poți scrie buget redus? Eu pot. Este scris Blestemul comorii. Pentru cei care sunt o problemă cu asta, am scris: Diamond Dogs. Ca toata lumea stie între screening blockbuster monstruoase tot timpul, am să dea înapoi la comunitate acum și, din nou. Am face acest lucru prin vizionarea de filme nimeni nu va urmări niciodată. Luați în considerare aceasta recenzie de 2 ore libere sentinței mele; 4998 mai mult pentru a merge.

Povestea Blestemul comorii se învârte în jurul unui tapiserie budist antic cu extrem de importante tanka (picturi care reprezintă imaginile și poveștile lui Buddha) pe ea. Un om extrem de bogat Chambers (William Shriver) are o hartă care-l va duce la ea. Problema este că se află undeva la mijloc de Mongolia. Introduceți Xander Ronson (Dolph Lundgren). E o brută back-alee cu formare bereta verde. El, de asemenea, un tip puternic în datorii, așa că acceptă cu ușurință 100.000 $ salariu pentru a ghida Chambers, fiica lui Anika (Nan Yu) și restul echipei sale la comoara. Dar numai dacă ar fi așa de ușor. Jukov (Raicho Vasilev) și banda lui de oameni veseli doresc tapiserie prea.

M-am dus intenționat în această vizualizare a Diamond Dogs cu așteptări scăzute – să fim realiști – se joacă Dolph Lundgren. Nu de mult sa schimbat dl Lundgren. El încă nu poate acționa (de livrare monoton și o față de piatră). Singurul fateta care sa schimbat este că este slab ca dracu acum. Nu l-am mai văzut de atunci, rahat Nu-mi amintesc ultimul film l-am văzut în (poate a fost Rocky IV). Oricum, îmi amintesc el fiind piele de bivol și rupt. Acum, el arata ca un pacient SIDA. El are nevoie pentru a pune un extra 30 – 40 de lire sterline pe spate.