PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

OBlind (2014) film online subtitrat

Gen: Drama
Producator(i): Eskil Vogt
IMDB: 7,1
Regia: Eskil Vogt
Actori: Ellen Dorrit Petersen, Henrik Rafaelsen, Vera Vitali

O femeie norvegian care a pierdut din vedere o preferă să rămână în limitele casa ei, amintiri și gânduri în Blind, iscusit dacă un pic debut regizoral rece de scenaristul Eskil Vogt (Reprise Joachim Trier și 31 Oslo, August) in Orbire.

Deși structura filmului Orbire face foarte greu să ajungă la protagonistului până foarte târziu în cadrul procedurii, Vogt în cele din urmă reușește să sugereze nu numai ceea ce lumea a unei persoane orb trebuie să fie ca din punct de vedere numeroasele impracticalities de zi cu zi, dar, de asemenea, ceea ce ar putea face la viața interioară a unei femei de treizeci si ceva de care e casatorit si ar fi placut sa aiba copii. Cele cerebrale acrobatii scenariu – criticii din SUA vor fi, probabil, folosind cuvântul Kaufmanesque mult – va wow ceva, dar lasă pe alții, ei bine, rece și va dura un distribuitor pasionat de tambur până interes semnificativ public pentru acest Sundance premieră mondială.

Orb Ingrid (Ellen Dorrit Petersen) deschide filmul Orbire in voice-over, evocând imaginea unui copac, înainte de aparatul de fotografiat arată ce vorbește despre. “Locurile sunt mai greu să-și amintească”, continuă ea, descriind modul în care ajută dacă ea le frecventate de multe ori înainte de a și-a pierdut vederea ei. Filmul apoi arată pe larg ceea ce ar trebui să fie în teorie o sarcină intern facil: a face niște ceai și apoi ședința în jos să-l bea. Deja, Vogt este implicând cu modul minute de respectare a acțiunii pe care o plătește pentru privitorul să acorde o atenție aproape de detalii.