filme-online-banner

Bob Thunder Internet Assassin (2015) film online subtitrat

Regia: Joe Nation
Scenariu: Joe Nation
Actori: Brock Baker, Evelina Barry, Greg Benson
Anul: 2015
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 5.3

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Film Bob Thunder va lansa comedia de acțiune de la scenaristul / regizorul / influencer Joe Nation, Bob Thunder: Internet Assassin, pe 27 luna octombrie. la cerere, la FilmOn.com/BobThunderMovie prin MondoTunes. Recent relansat muzică și film disrtibution site-ul Digital MondoTunes dă creatori independenti mare putere de presă etichetă, distribuirea de peste 600 de muzică și video pe Internet magazine de top, inclusiv iTunes, GooglePlay, AppleTV, și Amazon. CEO-ul FilmOn Alki David a produs filmul.

In film Bob Thunder satiric, Joe Nation, un YouTuber luptă pentru faimă Internet în căutarea, angajează accidental Bob Thunder, un criminal cu sânge rece, să-l ajute. Între timp, domnul rețea (jucat de Alki David) și a lui Canal rețea cu multe, FilmOn.com, sunt semnarea de noi talente de internet cu un plan sinistru de a le transforma în roboți de plasare de produse.

Produs în asociere cu Relativity Studios Digital, film FilmOn lui parodiază industria digitală, Celebritati online si relatiile lor cu MCNs. Acesta dispune de 50 de camee din personalitati YouTube, inclusiv Adande “Swoozie” Thorne, Jesse și Jeana de PrankvsPrank, Olga Kay, Chester See, Joey Graceffa, Steve Greene, Michael Gallagher ofTotallySketch, Evelina Barry și Jacks Douglass de JacksFilms. Janice Dickinson și MMA a lui Rampage Jacksonalso au roluri în film. Credite pe ecran anterioare Alki David se numără The Bank Job Guido și Domnul nebuni).

“Este în final de divertisment digital nativ”, spune producatorul Alki David. “Obiectul acestuia este lumea digitală, a primit de cele mai mari staruri din social media, și ei de a fi puse direct consumatorilor în cel mai larg și cel mai simplu mod posibil.”