filme-online-banner

Boeing Boeing (1965) film online subtitrat

Regia: John Rich
Actori: Jerry Lewis, Tony Curtis, Dany Saval, Suzanna Leigh, Christiane Schmidtmer
Anul: 1965
Gen: Comedie
Durata: 102 minute
IMDB: 6.3

Bernard Lawrence (Tony Curtis) este un jurnalist american staționate în Paris, Franța. Un playboy, el a conceput un sistem ingenios de jonglerie trei prietene diferite: de intalniri stewardese care sunt atribuite rute internationale pe care nu-intersectează orarele de zbor, doar o femeie este în țară la un moment dat. Are veniri și plecările planificat, cu o asemenea precizie, încât el poate scădea pe britanic prietena lui United Airways (Suzanna Leigh) pentru zborul de plecare și ridica prietena lui Lufthansa intrare (Christiane Schmidtmer) pe aceeași excursie la aeroport-timp lor sa Prietena Air France (Dany Saval) este intr-un model exploatație în altă parte.

Cu ajutorul lui menajera îndelunga răbdare Bertha (Thelma Ritter) Cine swap fotografiile și alimentare corespunzătoare în și din apartament pentru a se potrivi de intrare prietena-nici unul dintre doamne este conștient de prezența celuilalt în apartament. Ei privesc lui Lawrence plat ca “acasă” în timpul layovers lor Paris. Bernard este atât de fericit cu viața lui la Paris, care intenționează să refuze o promovare iminentă care l-ar cere să se mute la New York City in filmul Boeing Boeing.

Viața lui Bernard este întoarsă cu susul în jos atunci când companii aeriene Boeing Boeing prietenele sale “începe punerea aeronave noi, state-of-the-art în funcțiune. Aceste avioane mai rapide schimba toate programele traseu existente și permite stewardeselor de a petrece mai mult timp în Paris. Cele mai alarmant pentru Bernard, cele trei prietene vor fi tot acum la Paris, în același timp.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: