filme-online-banner

Bumer – BMW (2003) film online subtitrat

Regia: Pyotr Buslov
Actori: Andrey Merzlikin, Vitaliy Alshanskiy, Vladimir Vdovichenkov, Pyotr Buslov, Sergey Gorobchenko, Maksim Konovalov
Anul: 2003
Gen: Drama, Crima
Durata: 110 minute
IMDB: 7.3

Filmul Bumer – BMW are loc la Moscova și din jurul zonelor mici oraș în 1998 și 1999. Patru prieteni – Kostya, Dimon, Lyokha, și Petya – găsi ei înșiși urmărit atât de mafia și poliția după un incident care implică carjacking Dimon conduce la o altercație care Rezultate in Lyokha uciderea accidental un ofițer sub acoperire de aplicare a legii. Cei patru bărbați conduce dintr-o Moscova într-un negru BMW 750iL, care a fost furat anterior de Dimon și Petya, care intenționează să se ascundă la o casă de țară (dacha) aparținând unui prieten comun. Pe drum, ei primesc o comunicare codificat printr-un apel post de radio care o ambuscadă așteaptă lor la dacha.

Prietenii schimbă planurile lor și să decidă de a conduce mai departe în țară, spre casa lui vechi prieten Kostya lui Slon. Pe drumul de a găsi Slon, oamenii se află într-o succesiune de situații, inclusiv o altercație cu o bandă la o stație de gaz, o lupta cu un grup de șoferi de camion, un run-in cu polițiști corupți, și o interacțiune cu un sat psihic, printre altele.

Filmul Bumer – BMW se încheie tragic, când cei patru prieteni obține într-o ceartă cu unul pe altul și să decidă, ca un act final să jefuiască un magazin de computer local. Scopul lor este de a împărți banii și apoi du-te pe drumuri separate. Jaful nu merge conform planului. În următorii trage-out cu poliția locală, Lyokha și Petya sunt uciși. Dimon, care a fost trebuia să fie conducătorul auto evadare, ia oprit fără ceilalți, decide că încercarea de a ajuta ar fi prea riscant. El a lăsat mașina într-o zonă împădurită și începe să plece, ca muzica finală începe să-l joace este un telefon Kostya, care a scăzut sub scaunul. Kostya este rănit în timp ce încearcă să fugă și este reținut.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: