filme-online-banner

Buna dimineata Vietnam – Good Morning Vietnam (1987) film online subtitrat

Regia: Barry Levinson
Actori: Robin Williams, Forest Whitaker, Tung Thanh Tran
Anul: 1987
Gen: Comedie, Drama, Biografie
Durata: 121 minute
IMDB: 7.3

La fel ca cele mai multe dintre marii comici stand-up Robin Williams și-a păstrat întotdeauna un perete certainement între el și publicul său. In concert, el încearcă pe o serie năucitoare de accente și caractere; E un cameleon talentat care se transformă în ceea ce face ca audiența râd. Dar cine este în interiorul? Cu George Carlin, Richard Pryor, Steve Martin, Billy Crystal, Eddie Murphy, vom avea o idee – Buna dimineata Vietnam – sau că facem. O mulțime de umor lor depinde de autobiografie confesionale. Cu Williams, peretele rămâne impenetrabil. Ca Groucho Marx, el foloseste comedie ca o strategie de ascundere a personalului.

Cele mai bune filme Williams , ca “Buna dimineata Vietnam”, sunt cele în care este dat un caracter bine scris pentru a juca și solid pentru caracterul de un director puternic. În alte filmele sale, puteți vedea-l încercarea de a face său act de stand-up pe ecran, încercarea de a utiliza comedie pentru a ascunde nu numai se de public – dar chiar și caracterul său. Cel-garnituri și ad-libs l distanța de materialele și de colegii săi actori. Hei, e doar un vizitator aici.

Ce este inspirat despre “Buna dimineata Vietnam”, care conține de departe cel mai bun lucru Williams a făcut vreodată într-un film, este că propriile sale tactici sunt întoarse împotriva lui. Directorul, Barry Levinson, a creat un personaj care este un comic de stand-up – el este un fast-vorbesc disc jockey privind Forțele Armate Radio în timpul războiului din Vietnam, conducerea unui monolog non-stop la microfon. Nu există absolut nici informații biografice despre acest personaj. Nu știm de unde este, ce a făcut înainte de război, dacă a fost vreodată căsătorit, care sunt visele sale, ceea ce îi e frică de. Totul în lumea lui se reduce la materiale pentru programele sale.