filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Bunraku (2010) film online subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Thriller
Scenariu: Boaz Davidson, Guy Moshe
IMDB Rating: 6,2
Regizor(i): Guy Moshe
Actori: Josh Hartnett, Demi Moore, Woody Harrelson

În urma unui război global, arme au fost scoase în afara legii, dar oamenii încă lupta, folosind lame și pumnii.

Nicola tăietor de lemne (Ron Perlman) este cel mai puternic om de est a Atlanticului, un sef crimă umbră care conduce cu un pumn de fier și nouă asasini numit Killers. Sa mana dreapta este Killer No. 2 (Kevin McKidd), un, criminal buna-vorbesc rece, cu o pălărie roșie și o lamă de moarte. Împreună cu ucigașii lui este dragostea lui Nicola, Alexandra (Demi Moore), o femeie fatala, cu un trecut secret in Bunraku. Cetățenii trăiesc în frica de banda lui Nicola și așteptați pentru eroul care le poate răsturna.

Într-o noapte, un misterios Drifter (Josh Hartnett) intră în Călărețului Calaretul Saloon și discuțiile barmanului (Woody Harrelson). Vrea două lucruri: o lovitură de whisky și un joc de cărți, dar singurul loc din oraș, ruleta rusească, controlată de Nicola, acceptă numai jucători foarte bogat. Mai târziu, un alt străin intră; un samurai pe nume Yoshi (Gackt). Yoshi vrea să-și îndeplinească dorința tatălui său pe moarte prin recuperarea un medalion care a fost furat din satul lor. Înarmat cu destine încrucișate și abilități incredibile de luptă și condus de înțelepciunea barmanului, în cele din urmă cei doi își unesc forțele pentru a aduce în jos domniei corupt de Nicola.

După un șir de altercații conducere Drifter și Yoshi pentru răni ofițeri de poliție și bătăușii lui Nicola, Bunraku, Killer No. 2 ucide unchiul lui Yoshi (Shun Sugata) și răpește vărul său Adi (Emily Kaiho) să-i trimită la bordel Nicola lui. În răspuns, Drifter, Yoshi, barmanul și o armată de luptători pentru libertate invada palatul lui Nicola. Ca Barmanul salvează Momoko, el vede lui dragoste de mult pierdut Alexandra, dar ea dispare în mijlocul resturile de bordel de ardere. Între timp, in Bunraku, după ce a învins ucigașii de top Nicola lui, Yoshi confruntă Killer nr 2 și fatal l înjunghie în timp ce avansează spre Drifter Nicola, care l-au rănește în piept cu un tomahawk. În ciuda prejudiciu său, Drifter slashes gât Nicola, cu un vârf de săgeată luate de la Yoshi în timp ce dezvăluie adevărata lui motiv de răzbune moartea tatălui său. Cu domnia Nicola a adus la un capăt și Yoshi recuperarea medalion clanul său, căile de piese eroi, în speranța de a întâlni din nou reciproc.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: