filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Ca voința lui Dumnezeu – As the Gods Will (2014) film online subtitrat

Alt titlu: Kamisama no iu tôri
Regia: Takashi Miike
Actori: Nao Ohmori, Jingi Irie, Lily Franky, Ryûnosuke Kamiki, Shôta Sometani
Anul: 2014
Gen: Thriller, Groaza
Durata: 117 minute
IMDB: 6.4/10 din 735 voturi

Premiera filmului Ca voința lui Dumnezeu, a doua trăsătură sa la un festival internațional în aproape o lună, ceea ce face aproape o sută de producții creditate în peste douăzeci de ani, autor prolific mindbogglingly Takashi Miike oferă o zburda destul de ridicol și gory cu ultimele lui slasher liceu, cum voința lui Dumnezeu (Kamisama nu iutoori). Adaptat de la un manga populară și a făcut cu tone de efecte vizuale, plus valori de producție considerabil mai mare decât anumite eforturi recente, acest slaphappy acțiune-aventură joacă ca Battle Royale sau de foame Jocuri un gamer video – dacă acesta din urmă s-au făcut de cineva care au consumat cantitati mari de viteză înainte pileală un întreg rezervor de gaz ilariant in Ca voința lui Dumnezeu.

Că sumele destul de mult până tonul acestei afacere inițial discordant și în cele din urmă obositoare, care începe cu o scenă clasă în care elevii au capetele lor cu sufletul la gură în afara de o moarte vorbind Daruma papusa, cu găleți de sânge și marmură roșie de pulverizare din gât (ca precum și alte orificii). Si acesta este doar primele cinci minute.

Cum oricine poate păstra merge după aceasta este o întrebare legitimă, deși Miike a afișat deja talentul său de dishing o secvență outre după altul, in Ca voința lui Dumnezeu, în special în trilogia lui Dead or Alive. Cu toate acestea, spre deosebire de aceste filme, și alte câteva care l-au făcut pe țărmurile vestice, este greu pentru a vedea acest articol uimitor nebunie călătoresc oriunde în afara circuitului festival, deși ar putea înscrie, probabil numerele de bune la domiciliu.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: