filme-online-banner

Calvarul – Calvary (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Drama
Producator(i): John Michael McDonagh
IMDB: 7.4
Regia: John Michael McDonagh
Actori: Brendan Gleeson, Chris O’Dowd, Kelly Reilly


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Calvarul – Calvary

Părintele James este un preot bun, fidel integrității spirituale. Într-o zi, un bărbat nevăzut îi spune la confesional că îl va ucide tocmai pentru că nu a făcut nimic rău. James are răgaz o săptămână pentru a-și aranja afacerile, timp în care ajută sufletele pierdute din parohie în vizite ce ar trebui să scoată la iveală și posibilii suspecți. Pregătirea lui pentru moarte este complicată și de sosirea fiicei sale, care a încercat nu demult să se sinucidă.

Filmul irlandez “Calvary” prezintă o lume desacralizată, lipsită de credinţă, de etică sau de ruşine şi cu dispreţ faţă de oameni, o imagine a Occidentului scufundat în bezna înapoierii spirituale. Aflat într-o misiune grea de îndreptare a oamenilor pe drumul credinţei şi încercând să le insufle enoriaşilor respectul faţă de semenii lor, părintele James se confruntă cu imoralitatea, răutatea şi ticăloşia acestora şi se simte neputincios. “Eşti în întuneric.

Încerci să vorbeşti, dar nu poţi. Încerci să te mişti, dar nu poţi. Încerci să ţipi, dar nu-ţi auzi ţipătul. Eşti îngropat în propriul tău corp, urlând de frică”, aşa poate fi descrisă starea sufletească a preotului care încearcă să-şi salveze enoriaşii de patimile animalice care le-au înrobit sufletele. Filmul degajă o stare de pesimism şi de disperare, care atinge paroxismul în final.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: