filme-online-banner

Camera groazei – Keeper of Lost Causes (2013) Online Subtitrat


Titlu original: Kvinden i buret
Gen: Crima, Mister, Thriller
Scenariu: Jussi Adler-Olsen , Nikolaj Arcel
IMDB: 7.2
Regizor(i): Mikkel Nørgaard
Actori: Nikolaj Lie Kaas, Per Scheel Krüger, Troels Lyby


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Camera groazei – Keeper of Lost Causes (2013)

The Keeper of Lost Causes spune povestea detectivului Carl Mørck și a asistentului său Assad, care investighează un caz vechi de cinci ani despre dispariția unei femei din scena politică, Merete Lynggaard. Un caz care îi duce adânc în lumea abuzului și a răutăților ce se ascund sub fața imaculată a Scandinaviei.

Un film poliţist, adaptarea cinematografică a cărţii scrise de Jussi Adler Olsen cu titlul „Femeia din cuşcă” – în traducere directă, deşi sunt mai multe traduceri şi/sau titluri diferite ale peliculei – „Camera groazei” sau „The keeper of lost causes”.

Realizarea este reuşită, tiparul desfăşurării acţiunii fiind unul clasic pentru genul thriller, adică pelicula începe cu o scenă violentă după care acţiunea filmului se domoleşte brusc, urmând, pe măsura derulării evenimentelor, a se intensifica, „crescendo” până atinge, spre final, punctul culminant.

Interpretarea actorilor este foarte bună, aducând astfel un plus de substanţă peliculei şi în plus, reuşind să inducă spectatorului trăirile exprimate de aceştia, pe ecran. O notă foarte mare merită actorul din rolul principal care realizează o interpretare deosebită.