filme-online-banner

Când totul e pierdut – All Is Lost (2013) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Drama
Producator(i): J.C. Chandor
IMDB: 6.9
Regia: J.C. Chandor
Actori: Robert Redford


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Când totul e pierdut – All Is Lost

In All Is Lost, aflat într-o călătorie solitară în Oceanu Indian, un bărbat al cărui nume nu-l vom şti niciodată (Redford). Se trezeşte într-o dimineaţă că iahtul său ia apă după ce s-a lovit de un container care plutea rătăcit pe apă.

Echipamentul de navigare şi cel de transmisiuni radio sunt distruse, aşa că omul navighează în orb înspre o furtună violentă. În ciuda faptului că reuşeşte să repare cu succes spărtura din cocă. Si că are o intuiţie de navigator excelentă, precum şi o forţă remarcabilă pentru vârsta sa. Omul are de dus o luptă disperată împotriva furtunii.

Având la dispoziţie doar un sextant şi o hartă nautică pentru a-şi marca traseul pe care înaintează in filme online All Is Lost. Omul e forţat să se bazeze numai pe curenţii oceanici pentru a-l duce înspre o linie navigabilă comercială, unde speră să întâlnească un vapor. Dar soarele nemilos, rechinii care îi dau târcoale fără încetare şi cu rezervele de apă împuţinate dramatic. Navigatorul inventiv se vede obligat să-şi privească moartea în ochi.