filme-online-banner

Canin – Dogtooth (2009) film online subtitrat

Alt titlu: Kynodontas
Regia: Giorgos Lanthimos
Actori: Christos Stergioglou, Michele Valley, Angeliki Papoulia
Anul: 2009
Gen: Drama
Durata: 94 minute
IMDB: 7.2/10 din 20157 voturi

“Canin” este o fantezie bizar care ia conceptul de acasă școlarizare la squirmy extreme. Unele schoolers casă încerca să limiteze ceea ce copiii lor pot învăța, și alții încearcă să-l extindă. Părinții din “Canin” au trecut dincolo de aceste categorii, in taramurile de acasă psihopatologie.

Nici un nume este dat pentru familie sau oricare dintre membrii săi. Acestea implică un tată, o mamă, un frate și două surori. Ei trăiesc într-o casă mare, afluent spatele unui zid foarte mare si o poarta, care este întotdeauna blocat. Numai Tatăl părăsește vreodată, de conducere la fabrica pe care o deține.

Ceilalți sunt prizonieri, mama aparent de alegere. Există un gazon mare și o piscină. Setul de televiziune este folosit doar pentru a viziona clipuri video de acasă familiei. Copiii nu au nici o idee despre lumea exterioară, în cazul în care se spune pisici mananca om călători. Pe de altă parte a zidului, ei cred un alt frate traieste, cine n-am văzut sau auzit.

-Man mănâncă pisici? Cine ştie? Filmul Canin, care a câștigat secțiunea Un Certain Regard la Cannes 2009, începe cu o lecție de limbă înregistrat-tape în care acestea sunt predate cuvintele greșite pentru lucruri. “Marea”, de exemplu, este cuvântul pentru fotoliul de piele mare în camera de zi. Tatăl este un supraveghetor aspru, gratuit cu mustrări pupa și o palmă tare sau două. De asemenea, el învață toți membrii familiei sale pentru a obține în jos în patru labe și coaja, cum ar fi câini. El și mama părea în acord complete despre metodele lor de creștere a copilului, dar niciodată nu le discuta în detaliu in filmul Canin.