filme-online-banner

Captive (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Captiva
Regia: Jerry Jameson
Actori: Leonor Varela, Kate Mara, David Oyelowo, Mimi Rogers, Richard Fullerton, Michael Harding
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 97 minute
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Captive

Filmul este o dramă emoționantă despre întâlnirea dintre două vieți distruse și se bazează pe o poveste adevărată care a atras atenția întregii națiuni. Când Brian Nichols, care fuge de poliție și încearcă cu disperare să-și vadă fiul nou născut, o ia ostatică în propriul ei apartament pe Ashley Smith. O fostă dependentă de amfetamită, ea apelează la ajutorul oferit de o carte inspirațională scrisă de Rick Warren, “The Purpose Driven Life”. În timp ce citește cu voce tare, Ashley și viitorul ei ucigaș se confruntă cu intersecții unde disperarea și moartea se întâlnesc cu speranța.

Un film bun, avand o poveste foarte buna care este inspirata din evenimente reale. Este interesant cum Ashley a trecut prin acele momente de cosmar, eu zic ca a avut si noroc. Avand in vedere ca Brian a omorat cativa oameni. In opinia mea este un film care merita vazut.

Ashley Smith era o femeie tânără care nu a ucis oameni, dar au dat peste cap viața ei în alte moduri. Ea a fost dependent de metamfetamină, un obicei care a costat-o ​​soțul ei. Care a fost înjunghiat mortal de un traficant de droguri, și fiica ei, Paige (Elle Graham). Care instanțele au luat de la Smith și care locuia cu cea a lui Smith mătuşa Kim (Mimi Rogers).

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: