filme-online-banner

Captură la dublu – The Heat (2013) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Comedie, Crima
Producator(i): Katie Dippold
IMDB: 6.6
Regia: Paul Feig
Actori: Sandra Bullock, Melissa McCarthy


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Captură la dublu – The Heat

Melissa McCarthy este Shannon, o polițistă cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede țandăra, încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren. Asta până când Shannon este nevoită să facă echipă cu o agentă FBI, sofisticata și aroganta Sarah (Sandra Bullock), pentru a prinde un periculos traficant de droguri… Sarah și Shannon sunt atât de diferite, încât colaborarea le va împinge în afara zonei de confort, cele două ajungând să provoace prăpăd în jur.

Există o scenă în “Captură la dublu”, în care două persoane, agent FBI Sarah Ashburn (Sandra Bullock). Si Boston detectiv Shannon Mullins (Melissa McCarthy). Lupta unul cu altul pentru a fi primul pentru a deschide o ușă. Acesta a fost deja stabilit că Mullins resentimente interferența îngâmfat unui outsider FBI în cazul ei.

De asemenea, știm că Ashburn are probleme obtinerea, împreună cu, bine, oricine. Ashburn și Mullins sunt forțați să lucreze împreună pentru a aduce în jos un lord de droguri Boston. Sau ceva de genul asta – Captură la dublu – nu contează – și pentru majoritatea filmului. Au ceartă pe al cărui caz este, al cărui stil interogare să urmeze, cine știe mai multe despre Intel fundal.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: