filme-online-banner

Cartea lui Eli – The Book of Eli (2010) film online subtitrat

Regia: The Hughes Brothers
Actori: Denzel Washington, Mila Kunis, Ray Stevenson
Anul: 2010
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Durata: 118 minute
IMDB: 6.9

Sunt la o pierdere de cuvinte, asa ca lasa-mi să spun aceștia imediat: “Cartea lui Eli” este foarte watchable. Tu nu va fi rau te-ai dus. Se prinde atenția, iar apoi, la sfârșitul aruncă în mai multe WTF! momente, care sunt un bonus. Ei fac totul în întregul film Cartea lui Eli imposibil și de neînțeles – dar, hei, WTF. Acum cuvintele sunt la o pierdere de. Povestea implică un rătăcitor singuratic (Denzel Washington), care poartă o etichetă de nume a spune “Bună! Numele meu este Eli.” Acesta nu poate fi de fapt eticheta cu numele lui, dar să-l numesc Eli, oricum. Eli a fost de mers pe jos spre vest peste peisajul devastat ale Americii de 30 de ani, în drum spre mare. Nu am umblat eu, dar eu sunt destul de sigur că nu ia atât de mult.

Pe de altă parte, poate că Eli a crezut numai el a fost de mers pe jos spre vest. Pe Trek sa finală, el merge de la dreapta la stânga pe ecran, care în film prescurtare este mersul pe jos spre est. “De unde știi mergi calea cea dreaptă?” el a cerut. “Credința”, spune el, un răspuns care ia în rezonanță adăugat mai târziu în film.

Eli este o mână rapid cu cuțite, pistoale, puști, puști și karate. El trebuie să fie. După o catastrofă a distrus cea mai mare parte a populației Pământului și a plecat ruină și pustiire în urmă, oamenii rămase sunt victimizați de bande de motocicliști de teroriști și hoți de roaming. Fiecare dintre aceste bande se eliberează un bărbat chel înalt necesar, una Scruffy păros scurt și lor merg-fers. Frații Hughes, Albert și Allen, filmul această poveste în maro și albastru pal sunburned, crearea unei lumi uscat și prăfuit sub un cer nemilos. Apa este comoara. Acest pustietate Eli călătoriile într-un ritm implacabil. Pune pe într-o ambuscadă, el ucide toate atacatorilor lui. Are una dintre acele cuțite care face un zgomot nechezat-gustare de la sine, și este o armată de un singur om. De ce nu băieții răi doar trage la el? Mai târziu, în film Cartea lui Eli, încearcă asta.