filme-online-banner

Carutul rosu – Little Red Wagon (2012) film online subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Patrick Sheane Duncan
IMDB Rating: 6,1
Regizor(i): David Anspaugh
Actori: Chandler Canterbury, Anna Gunn, Frances O’Connor

Filmat Carutul rosu în și în jurul Charleston, Little Red Wagon este bazat pe povestea adevarata a Zach Bonner (jucat de Chandler Canterbury), un băiat care a văzut prima mana distrugerea care Uraganul Charlie lăsat în urma sa pentru locuitorii din Florida. Senzație de un sentiment de empatie față de cei mai puțin norocoși, Zach începe solicitarea de donații pentru familiile rămase fără adăpost de furtuna. Revărsarea este uimitoare, iar fiecare nou donație pare să crească pasiunea Zach pentru datorie civică.
Curând, activitatea sa creste la punctul în care el și familia sa trebuie să creeze o organizație non-profit oficial, numind-o Fundatia Little Red Wagon. Numele este luat din căruță care Zach trage pentru a colecta obiecte din vecinătatea sa. Acum posibilitatea de a aborda afacerile pentru donații, Zach începe croitorie campania spre ajuta copiii fără adăpost, umplerea rucsaci cu jucării, lenjerie curată, și articole de toaletă. Carutul rosu: În scopul de a obține mai mult de publicitate pentru caritate său și de sensibilizare pentru situația tinerilor fara adapost, Zach decide să meargă la casa lui din Tampa la Tallahassee, ridicarea susținătorii de-a lungul drum. Calatoria sa este susținută de mama sa Laurie (Anna Gunn Breaking Bad) și sora adolescent Kelley (Big Love a Daveigh Chase).
Este dificil de identificat exact de ce Little Red Wagon este astfel un film prost. Directorul David Anspaugh are unele clasice moderne adevărat sub filmografia lui, Hoosiers si sef Rudy printre ei. Atât Gunn și Chase au demonstrat în activitatea lor de televiziune că sunt capabile să execute mai mult de capabila atunci cand este administrata de material demn de talentele lor. Script-ul nu este cel mai rău lucru care urmează să fie pus vreodată pe un ecran. Se pare că filmul Carutul rosu este impiedicat de la început de către un buget mai mic decât ambițiile sale. Deși de imagine Mihai Mălaimare Jr. are unele filme frumos împușcat la activ, inclusiv din acest an Maestrul, aproape fiecare scenă în Wagon pare să fi fost împușcat cu un aparat de fotografiat 100 dolari luat de la un retailer mare-box locale.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: