filme-online-banner

Casa conspirativa – Safe house (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Daniel Espinosa
Actori: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Robert Patrick
Anul: 2012
Gen: Actiune, Aventura, Crima
Durata: 115 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Casa conspirativa – Safe house (2012)

SAFE HOUSE este un thriller în care protagoniști sînt Denzel Washington și Ryan Reynolds, despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Washington), care e consemnat într-o casă conspirativă din Africa de Sud, și un agent începător, Matt Weston (Reynolds), care devin parteneri și trebuie să aibă încredere unul în altul după ce casa e atacată de o echipă de mercenari. Cînd casa conspirativă e atacată de mercenari, ei doi reușesc să scape, dar acum foștii dușmani trebuie să se alieze pentru a afla cine îi dorește morți.

În ultimul an, Weston a fost frustrat de postul său inactiv din Cape Town, de paznic al unei case conspirative. Visînd să devină agent operațional, așteaptă ocazia perfectă pentru a-și dovedi loialitatea. Cînd singurul ocupant al casei se dovedește a fi cel mai periculos om pe care l-a întîlnit pînă acum, Weston e gata pentru a-și face datoria.

La rîndul său, Tobin Frost a reușit să scape pentru aproape un deceniu. Unul din cei mai buni agenți de teren pe care i-a avut vreodată CIA, acesta a părăsit agenția pentru a vinde secrete militare oricui era dispus să plătească mai bine, daunele făcute de el Statelor Unite fiind incomensurabile. Iar acum poartă cu el un secret.