PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Castle Rock (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Sam Shaw, Dustin Thomason
Actori: Melanie Lynskey, Ann Cusack, Scott Glenn, André Holland, Jane Levy, Bill Skarsgård, Sissy Spacek
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Castle Rock (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E0

S01E09

S01E10


Review Castle Rock (2018)

Bazat pe poveştile semnate de scriitorul Stephen King, serialul plaseaza în oraşul fictiv Castle Rock un amestec misterios şi întunecat de personaje şi teme specifice autorului King. Noul serial HULU se bazează pe poveștile horror ale lui Stephen King, iar persoanje din ficțiunile celebrului scriitor vor rătăci și se vor intersecta prin orașul Castle Rock. Noul trailer se concentrează pe personajul interpretat de Bill Skarsgård (care a jucat și în It), care apare în mod misterios în penitenciarul Shawshank.

Avocatul său, jucat de André Holland (Moonlight), este chemat să rezolve situația, dar este din ce în ce mai clar că totul are un substrat mai sinistru. În timpul investigației sale, Holland va descoperi tot felul de piste care fac trimitere la creațiile lui King: IT, Needful Things, Cujo etc.

Primele trei episoade sunt disponibile astazi și m-am trezit de dimineata doar ca sa vad noul serial. Acesta este cel mai intrigant, captivant, nituit, palpitant, serial ce se joaca cu mintea ta, pe care le-am urmărit vreodată. Castle Rock te va atrage în mintea lui Stephen King și nu te va lăsa să pleci. Referințele la cărțile lui King sunt perfecte și bine puse împreună. Linia de poveste este absolut uimitoare. Nu credeam că o emisiune TV ar putea să depășească Stranger Things sau The Walking Dead, dar acest serial cred ca va fi mai bun.

Te tine cu sufletul la gura si abia astepti sa vezi urmatoarele episoade! Castelul Rock are un scenariu superb. Acest serial este facut dupa o carte de thriller pe care nu o poți lăsa jos, o idee rasucita, amestecat cu regele, adăugat cu o groază de nebunie și facut intr-un serial.