filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Cât rezişti fără sex – 40 Days and 40 Nights (2002) Online Subtitrat


Regia: Michael Lehmann
Actori: Christine Chatelain, Josh Hartnett, Vinessa Shaw, Stefanie von Pfetten, Emmanuelle Vaugier
Anul: 2002
Gen: Romantice, Comedie
Durata: 96 minute
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cât rezişti fără sex – 40 Days and 40 Nights

Ultima relatie importanta pe care a avut-o Matt Sullivan (Josh Hartnett) s-a terminat dezastruos, si de atunci, inima sa a ramas idurerata si el este incapabil sa se mai implice.

Un tanar foarte chipes din Cât rezişti fără sex film online subtitrat, de vreo douazeci si ceva de ani, singur si ocupandu-se cu realizarea de pagini web, Matt descopera vindecarea in cel mai putin probabil dintre moduri. Fiind un tip care nu a reusit vreodata sa termine un lucru inceput, el face un legaman greu de inteles si mai ales de respectat: fara sex, timp de 40 de zile consecutive, fara atingeri, fara saruturi, fara preludii, fara satisfaceri, fara tot felul de prostii. Intr-un cuvant, fara nimic.

La inceput; Matt considera ca noua sa ipostaza merge bine; este stapan pe situatie. Dar aceasta senzatie va fi spulberata in momentul in care o intalneste pe fata visurilor sale; Erica (Shannyn Sossamon). Sexy si plina de viata; Erica ii ia mintile lui Matt.

Acum; cand toata lumea pariaza ca Matt nu poate termina ceea ce a inceput; Matt incearca sa reziste si nu-i mai ramane decat sa spere ca ea este dispusa sa puna capat.

Producatorii filmelor Notting Hill si Bridget Jone’s Diary va ofera 40 Days and 40 Nights film online subtitrat; prima comedie americana despre sex; dar fara sex.