filme-online-banner

Căţelul detetectiv – Bowfinger (1999) film online subtitrat

Regia: Frank Oz
Actori: Kohl Sudduth, Steve Martin, Eddie Murphy, Adam Alexi-Malle, Heather Graham
Anul: 1999
Gen: Comedie
Durata: 97 minute
IMDB: 6.3/10 din 43113 voturi

Este un plan de îndrăzneală și nebunie: Bowfinger, un producător de film low-chirie, va face un film Căţelul detetectiv cu un top de la Hollywood acțiune stea, și steaua nici nu va ști că face fotografia. “El nu-i place să vadă aparatul de fotografiat, și el nu vorbește cu colegii săi actori,” Căţelul detetectiv (Steve Martin) spune echipajul său de încredere. “Vom folosi o cameră ascunsă.” Filmul Căţelul detetectiv, care va fi intitulat “Chubby ploaie,” va fi de aproximativ regimul străinilor în picăturile de ploaie. Mare vedeta, pe nume Kit Ramsey (Eddie Murphy), este o alegere ideală pentru această strategie, pentru că e destul de nebun să crezi în întâlniri ciudate. E un membru al Mind Head, un cult care recrutează tipuri nesigure de la Hollywood, le dă mici palarii piramidale alb de a purta și le pompe plin de noi da de gol vârsta. Și actori și echipa Bowfinger doresc să-l creadă, pentru că acest lucru este la fel de aproape vor primi vreodată de a fi într-un film.

“Căţelul detetectiv”, scris de Martin si regizat de Frank Oz (“Micul magazin of Horrors”), înțelege cât de profund oamenii tânjesc să fie în filme, și cum faima te poate face ciudat. Ca Mel Brooks “The Producers” (1968), este vorba despre jucători franjuri care lovesc cu îndrăzneală pentru mare de timp. Casă cu schelet din ponosit pe o stradă mort-end are un semn în afara promovarea întreprinderilor glorioase (“Bowfinger International Pictures”), dar în interior totul este datoria, disperare și vise.

Căţelul detetectiv este un alimentator de fund cu o gașcă chiar mai nefericit decât el. Scenariul lui este de contabilul său iranian Afrim (Adam Alexi-Malle). Lacheu lui este Dave (Jaime Kennedy), care este specializata in a fi înșelați, deoarece altfel ar fi nimic să creadă în. Actrița sa de conducere, Carol (Christine Baranski), a fost ținut în așteptare de ani de zile. “Vom angaja cel mai bun echipaj ne putem permite!” Bowfinger declară, backup vehiculul până la granița mexicană și de încărcare patru imigranți ilegali. Și direct de pe autobuz, batante valiza ei, cu buzele întredeschise, cu dorinta, vine Daisy (Heather Graham), o fată care e pregătit Ohio să doarmă drum spre partea de sus, dar nu a dat seama că ar începe atât de aproape de partea de jos. Toate aceste personaje sunt ca un accident care așteaptă să se întâmple la Kit Ramsey, hilar jucat de Eddie Murphy în cea mai bună performanță a treia benzi desenate din ultimii ani. Cea de a doua cea mai bună a fost în “Nutty Professor.” Cel mai bun este un al doilea rol in acest film: Ca Jiff, un ratat nefericit angajat să fie al lui Kit dublu, Murphy creează un personaj de astfel cluelessness duios că, chiar și într-o comedie a generează afecțiune reală din partea publicului.