filme-online-banner

Celula 211 – Celda 211 (2009) film online subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Thriller
Scenariu: Jorge Guerricaechevarría, Daniel Monzón
IMDB Rating: 7,7
Regizor(i): Daniel Monzón
Actori: Luis Tosar, Alberto Ammann, Antonio Resines

Juan Oliver vrea sa faca o impresie buna la noul sau loc de munca ca un ofiter de închisoare și rapoarte pentru a lucra o zi mai devreme, lăsând soția sa însărcinată, Elena, la domiciliu in Celula 211. În timpul turneului său din închisoare, un accident se produce, care bate-l inconștient. El este dus de urgenta la zidurile goale, dar vizibil bântuit de celule 211. În această diversiune se desfasoara, condamnați se elibereze și deturneze controlul penitenciarului. Conștient de violența care este de a veni, ofiterii închisoare fuga, lasand Juan irecuperabile și inconștient, în inima revolta. Când Juan trezeste, el ia imediat un bilanț al situației; în scopul de a supraviețui, trebuie să pretinde a fi un prizonier.
Juan reușește să convingă pe ceilalți prizonieri că el este unul dintre ei, și că a intrat doar în închisoare chiar în ziua aceea de omor. El face nu numai se credea ca deținut, dar se împrietenește violent liderul, și-a exprimat profunda a revoltei, Malamadre (Badmother în limba engleză), care il ia sub aripa sa in Celula 211.
Malamadre descoperă că teroriștii basci asociate cu ETA sunt ținuți în aceeași închisoare, și intenționează să le utilizeze ca un instrument de negociere. Când acest hit știri, se declanseaza un flux de revolte închisoare în întreaga țară, precum și demonstrații în Țara Bascilor. Juan realizeaza repede că este pe cont propriu ca situatia devine mai politizat, iar guvernul se implica, frica de potențiali ramificații în filmul Celula 211, in comunitate Bascilor.
Soția gravidă Juan, Elena, învață încet despre situația lui imposibilă și capete de închisoare. Odată ce există ea este bătut brutal în afara penitenciarelor, în timp ce încerca să obțină informații cu privire la soțul ei. Un televizor în interiorul blocului de celule de închisoare dezvăluie informații prizonierilor. Imagini Camera indică faptul că Elena era la revolta. Temandu pentru siguranța ei, Juan insistă pe informații cu privire la statutul său de învățare.