filme-online-banner

Centura roşie – Redbelt (2008) film online subtitrat

Gen: Drama, Sport
Scenariu: David Mamet
IMDB Rating: 6,8
Regizor(i): David Mamet
Actori: Chiwetel Ejiofor, Tim Allen, Emily Mortimer

David Mamet “Redbelt” asambleaza toate elementele pentru un film Mamet mare, dar sunt încă întins pe podea magazin. Niciodată nu se trage într-adevăr împreună în convingătoare dramă, concentrat promite, totuși ma tinut implica pana cand scenele finale, care îngrămădite cu privire la evoluțiile aproape imprudență. Deci talentat este Mamet ca scriitor și regizor, care ne poate fascina chiar și atunci când a trage iepuri dintr-o pălărie gol.

Filmul Centura roşie are loc în acea lume Mamet înțepător de străzi cusătură pe partea gresita a orașului, și este populat de pungași și bărbați con, artiști truc și hoți, cei care cred și cei care pradă pe ele. Distributia este asamblat de la compania lui de actori a căror stoc foarte prezență ajută întruchipează atmosfera o poveste Mamet, și care sunt aproape întotdeauna nu ceea ce par, iar apoi nici măcar ceea ce par după aceea. El este fascinat de înșelăciunile un joc de încredere asamblate într-o altă.

La centrul de o poveste, într-un spectacol care evocă idealism intens, este Mike Terry (Chiwetel Ejiofor), un instructor de arte marțiale, care conduce un studio magazinului pe o stradă oraș stearpă. Sa nu este una dintre acele emporiums de fitness de sticlă și oțel, Centura roşie, dar o intoarcere la un moment anterior; semnul de pe fereastra sa promite jiu-jitsu, și a studiat aparent acestei arte din aceste pamflete mici cu ilustrații brut care utilizate pentru a fi publicate în paginile din spate de cărți de benzi desenate. Am studiat broșuri ca acest lucru ca pe un baiat; aparent o întruchipează filozofia Profesorul, un maestru de arte marțiale brazilian care este ca un zeu la Mike.

Mike are câțiva clienți, se păstrează pe linia de plutire de afaceri mici haina de sotia sa Sondra (Alice Braga), este văzut instruindu un polițist din Los Angeles pe nume Joe Collins (Max Martini). Când pare a fi doar instructor Studio dvs., impresia este zbura de noapte, dar există o calitate purist pentru dedicarea lui Mike, care are Joe complet convins, și amândoi cred în mod serios în “onoarea” al Academiei in Centura roşie.

Acum începe o serie de evenimente, ar fi inutil să descrie, și care sunt în cele din urmă aproape imposibil de înțeles, care implică un avocat cu probleme (Emily Mortimer), un star de cinema (Tim Allen), director șmecher stelei (Joe Mantegna) și lumea de un promotor plata-pentru-TV lupta (Ricky Jay) in filmul Centura roşie. Toate aceste personaje pare ca versiunile marcate în jos de stereotipurile acestea sunt bazate pe, și funcționarea plata-pentru-view se simte mai mult ca cablu locală decât un Big Bucks franciza.