filme-online-banner

Chain of Command – Echo Effect (2015) film online subtitrat

Regia: Kevin Carraway
Scenariu: Kevin Carraway, Lawrence Sara
Actori: Michael Jai White, Max Ryan, Steve Austin
Anul: 2015
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 5.2

Chain of Command este șocant de amatori, mai ales având în vedere că joacă Michael Jai White și Steve Austin, două icoane de acțiune B-Movie de obicei asociate cu tarif gen sus-par. Pentru o acțiune publicitate / răzbunare film există o lipsă de acțiune, cele câteva secvențe care abundă în primele treizeci de minute din film sunt atât de slab executate încât să se scurge imagine orice șansă de a obține o stare de placere vinovata.

Chain of Command Vet James Webster (Michael Jai White) tocmai sa întors acasă de la serviciul activ, și înainte de mult timp el este în afara pentru a razbuna uciderea brutală a fratele lui mai mare. Vendetta Webster atrage atenția unui nervos oficial Guvernului SUA, care aduce într-o moarte contra-agent (Steve Austin) pentru a satisface capul pe amenințare. Ceea ce a inceput ca răzbunare duce la corupție și înșelăciune pe cele mai înalte niveluri ale armatei-complex. Webster trebuie să evite la egal la egal sa viclean, în timp ce expunerea corupția care a dus la uciderea fratelui său.

Aproape fiecare aspect al Chain of Command este botched la un moment dat în timpul de rulare-timp. Continuitatea este vizibil spotty, filmul nu are impact vizual și coregrafia lupta este neimpresionant. Chiar carisma și energia Michael Jai White a pare a fi dispărut. Nu este cu siguranta mult prea multe sonde în acest lanț, are nevoie de un luciu profesionist, sau o scânteie de originalitate pentru a acoperi deficiențele bugetare.