Charlie’s Angels Full Throttle (2003) Online Subtitrat


Titlu Romania: Îngerii lui Charlie În goană mare
Regia: McG
Actori: Drew Barrymore, Lucy Liu, Cameron Diaz
An: 2003
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Charlie’s Angels Full Throttle

La 27 iunie 2003, cea mai fabuloasă armă secretă a Americii se dezlănțuie din nou atunci când Natalie Cook (Cameron Diaz). Dylan Sanders (Drew Barrymore) și Alex Munday (Lucy Liu) se reunesc într-o nouă aventură provocatoare în Îngerii lui Charlie În goană mare online subtitrat; o continuare a comediei de acțiune de mare succes regizată de McG și inspirată de serialul de televiziune cu o popularitate fenomenală.

Îngerii se pregătesc să lovească fără avertisment atunci când lucrează sub acoperire pentru a recupera două inele din argint care au dispărut. Acestea nu sunt inele obișnuite. Ele conțin informații valoroase codificate; care relevă identitățile noi ale fiecărei persoane din Programul Federal de Protejare a Martorilor.

Atunci când martorii încep să fie uciși, numai Îngerii prin experiența acestora în acțiunile sub acoperire, spionaj; și arte marțiale pot opri ucigașul, un misterios Înger “căzut” (Demi Moore). Ajutate de colegul lor loial, Jimmy Bosley (Bernie Mac), aventura Îngerilor începe într-un avanpost îndepărtat din Mongolia și se termină numai după ce Dylan (Barrymore) este forțată să înfrunte un secret întunecat din trecutul ei – un secret care pune în pericol viața celor mai bune două prietene ale ei.

Columbia Pictures prezintă Charlie’s Angels Full Throttle online subtitrat cu Cameron Diaz, Drew Barrymore și Lucy Liu. Mai joacă de asemenea Bernie Mac, Crispin Glover, Justin Theroux, Robert Patrick și Demi Moore. John Forsythe revine ca vocea lui Charlie. Distribuția se completează cu Luke Wilson, Matt LeBlanc, Rodrigo Santoro, Shia LaBeouf, Robert Forster, John Cleese, Eric Bogosian și Carrie Fisher.

PortalulTauTV.com
Charlie's Angels Full Throttle (2003) Online Subtitrat in Romana

Charlie's Angels Full Throttle (2003)

Editor's Rating:
2