filme-online-banner

Cheia schelet – The Skeleton Key (2005) film online subtitrat

Regia: Iain Softley
Actori: Forrest Landis, Maxine Barnett, Tonya Staten, Jen Apgar, Kate Hudson
Anul: 2005
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 104 minute
IMDB: 6.4/10 din 56621 voturi

Așa cum am revizui mental ce se întâmplă în “Cheia schelet,” Cred că ar putea fi un cuplu de lacune, dar pentru a descrie le-ar trăda prea mult a parcelei, care depinde de o serie de surprize escaladarea. În plus, un film care merge la această multe probleme la locul de muncă în cosmologia sa trebuie să aibă răspunsuri. Cred că am pierdut ceva.
Nu conteaza. Filmul Cheia schelet depinde de atmosfera, șoc și superstiție; logica Terenul este ultimul lucru pe mintea noastră. Ea are loc într-o casă plantație înfiorător în Louisiana gârlă sumbru timpul unui, sezon foarte ploios foarte. Districtul are ceva în comun cu toate celelalte film de groază stabilit în sud adânc: O stație de gaz Backroads șubred operate de degenerați care sperie și resping clienții lor. În lumea reală, șoferii primi gaz de la piete lucioase călătorie de 24 de ore, multe dintre ele încorporând Taco Bells și vânzări pe cele mai recente casetele de Jeff Foxworthy. Nu in filmele de groaza, în cazul în care familia se ascunde Chainsaw în umbră din spatele casei de marcat și cackles unwholesomely despre noii veniți.
Vizitatorul în acest caz este Caroline (Kate Hudson), o asistentă medicală care crește descurajat atunci când un pacient moare iubit, și închide slujba ei de spital și semne pe îngrijitor ca fiind private. Primul ei job plateste 1000 dolari pe săptămână, care chiar ar trebui să trimită un semnal luminos, mai ales că mai mulți angajați anterioare au renuntat. Ea intalneste un avocat pe nume Luke (Peter Sarsgaard), și el a trimite pe clientul său, o bătrână pe nume Violet (Gena Rowlands). Ea a trăit în conacul descompunere din 1962, “când am venit de la Savannah.” Acum soțul ei Ben (John Hurt) a suferit un accident vascular cerebral și nu poate vorbi. Dar el sigur poate arata ca el chiar vrea să spună ceva Caroline in Cheia schelet.