filme-online-banner

Christian Mingle (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Romantic
Scenariu: Corbin Bernsen
IMDB Rating: 4,2
Regizor(i): Corbin Bernsen
Actori: Lacey Chabert, Jonathan Patrick Moore, Saidah Arrika Ekulona

Gwyneth Hayden este un director de marketing de 30 și ceva cu cariera unui top-notch, dulap criminal, un apartament de vis și prieteni buni. Ea crede singurul lucru care lipseste este un om. Într-un moment de disperare inspirat, ea completează un profil pe site-ul de dating Christian Mingle speranța de a găsi un tip de treabă. Cu toate acestea, creștinismul Gwyneth este un pic ruginit și încercările ei de la impresionanta tip visul se încheie în dezastru, când el a cheamă pe ei “credință faux.” Într-o realizare cinstit, ea vede viata ei superficial de ceea ce este în realitate, și ea condus pentru a crea o relație personală cu Dumnezeu. În cele din urmă, el livreaza pe adevăratele dorințele inimii ei: “schimba viața” dragoste pe Christian Mingle.
Există multe servicii de dating pe care o poate semna pentru on-line aceste zile. Acest film Christian Mingle urmează Gwyneth după ce intră informații ei pe un site popular numit ChristianMingle.com. Din păcate, înțelegerea ei a credinței creștine nu este tot ce ar trebui să fie. Crede în Dumnezeu este un lucru, dar fiind un Christan și având o relație cu Dumnezeu este o experiență cu totul diferită.
Pentru a obține barbatul visurilor ei, ea leagă de a pretinde să fie ceva ce nu este. Așa cum se întâmplă uneori cu multe decepții, adevărul în cele din urmă iese. Când se întâmplă acest lucru, Gwyneth angajează o călătorie spirituală pentru a găsi ceea ce este cu adevărat credința ei și ce ar trebui să fie. Descoperirile ea face sunt uimitoare și găsește adevărata ei chemare care aduce o surpriză minunată drum.
Aceasta este o comedie romantica dulce, care este credința friendly. Doar pentru că cineva vă spune că sunt un creștin nu înseamnă întotdeauna că sunt. Acest film distrează cu adevărat în timp ce intrebarea; Ești într-adevăr un creștin sau doar se preface? Suntem mandri de a acorda acest film Dove “Credința Friendly” Seal nostru pentru toate vârstele.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: