Cifre periculoase – The Accountant (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mike Flanagan
Actori: Jon Bernthal, Jeffrey Tambor, J.K. Simmons, Ben Affleck, Anna Kendrick
An: 2016
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cifre periculoase – The Accountant

Câştigător a două premii Oscar, actorul Ben Affleck (“Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii”) este Christian Wolff, un savant matematician care are o relaţie mai bună cu numerele decât cu oamenii, în drama regizată de Gavin O’Connor “The Accountant: Cifre periculoase”.

Sub o acoperire anostă, Christian ţine contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizaţii criminale din lume. În momentul în care autorităţile ajung pe urmele lui, acesta îşi oferă serviciile unui client legitim: o companie de robotică în al cărui bilanţ apar discrepanţe de milioane de dolari. Lupta pentru supravieţuire începe atunci când Chstistian descoperă neregulile financiare din firmă.

Ce sa zic ma abtin sa zic ceva mai ales ca toata lumea lauda filmul, care nu a fost rau dar nici asa o capodopera. Un film cu supereroul american care bate tot . Pana la urma e un film de actiune nu? si cui nu-i plac filmele de actiune!. Ideea insa mi s-a parut minunata. Viata unui copil autist si apoi a unui adult este o lupta continua cu el insusi iata de ce nu trebuie stigmatizati, nu trebuie ignorati, trebuie doar intelesi si respectati pentru ca sunt oameni inteligenti cu abilitati extraordinare.

Va recomandăm și următoarele Filme Online: