PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Acțiunea serialului City on a Hill (2019) online subtitrat are loc la jumătatea anilor ’90 în Boston, Massachusetts, SUA și este o romanțare a operațiunii Ceasefire, cunoscută și sub numele popular de Miracolul din Boston. După o perioadă în care criminalitatea, în special cea juvenilă, a crescut la cote alarmante din cauza proliferării exagerate a tribalismului, a accesului ușor la arme și a corupției, municipalitatea a pus la care o operațiune complexă și inteligentă care a reușit să o reducă semnificativ, de unde și denumirea populară de Boston Miracle.

Bazat pe o idee a lui Ben Affleck, care este de altfel și producător, alături de Matt Damon și Chuck MacLean, serialul îi are ca protagoniști pe Kevin Bacon, Aldis Hodge și alții. La fel ca faimosul The Wire, serialul intenționează să prezinte ambele perspective asupra fenomenului și sperăm că va reuși să fie și la fel de bun.

City on a Hill (2019) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Orasul de pe Colina
Actori: Kevin Bacon, Aldis Hodge, Jonathan Tucker
An: Seriale Online 2019
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.8


City on a Hill (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:


Trailer


City on a Hill (2019)
City on a Hill (2019) Online Subtitrat in Romana

Acțiunea serialului City on a Hill (2019) online subtitrat are loc la jumătatea anilor ’90 în Boston, Massachusetts, SUA și este o romanțare a operațiunii

Editor's Rating:
5