filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Coarne – Horns (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Fantezie, Groaza
Producator(i): Keith Bunin, Joe Hill
IMDB: 6.5
Regia: Alexandre Aja
Actori: Daniel Radcliffe, Juno Temple, Heather Graham


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Coarne – Horns

Ignatius Martin Perrish, fiul de 26 de ani al unui muzician faimos, are parte de o viață îndestulată și plină de privilegii și vrea să se însoare cu Merrin Williams, iubita lui din copilărie. Când Merrin este violată și ucisă cu brutalitate, Ignatius devine principalul suspect al polițiștilor însărcinați cu rezolvarea cazului, ceea ce îl umple de revoltă și furie neputincioasă pe tânăr. La un an de la moartea lui Merrin, Ignatius se trezește după o noapte de beție cu două protuberanțe dureroase pe cap și darul de a-i face pe cei din jur să-și mărturisească cele mai ascunse secrete.

Am văzut şi eu acest film din 2003 care între timp a ”beneficiat” doar de o distribuție limitată pe la unele festivaluri de film. Nu pot spune că e un film de acţiune sau spectaculos; e doar o ”banală” poveste dramatică de dragoste în care principalul suspect; şi fostul iubit al victimei beneficiază de puteri paranormale pentru a ”rezolva” cazul. Coarnele acestuia scot ce e mai rău din oamenii; cu care intră în contact şi îi face să spună adevărul fără niciun filtru.

Pericolul filmului (văd că se practică din ce în ce mai des demonologia şi controlul minţii la Hollywood dar şi în producţiile muzicale). Vine din faptul că promovează ideea că a fi demon este bine! Creşteţi; înmulţiţi-vă; umpleţi pământul şi transformați-vă în draci; iată noua religie mondială promovată în toate mediile ”media”.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: