filme-online-banner

Codul Asasinului – Assassin’s Creed (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Justin Kurzel
Actori: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Ariane Labed, Alicia Vikander, Adrien Ryans
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Codul Asasinului – Assassin’s Creed

Marcat de tragedie la o vârstă fragedă, Cal Lynch (Michael Fassbender) este un condamnat la pedeapsa capitală, care primește o neașteptată șansă de a trăi datorită activităților misterioase ale Abstergo Industries.

Printr-o tehnologie revoluționară care deblochează amintirile genetice din ADN-ul său; Cal este trimis înapoi în timp; în Spania secolului al XV-lea. Acolo; el trăiește experiențele rudei sale îndepărtate; Aguilar de Nerha; un membru al unei societăți secrete denumită Asasinii; care luptă pentru protejarea liberului arbitru de Cavalerii Templieri avizi de putere. Transformat de trecut; Cal începe să dobândească capacitățile fizice și cunoștințele necesare pentru a demola organizația opresivă a Cavalerilor Templieri în prezent.

Este prima data cand pot include un fantasy si mai ales unul bazat pe conceptul unui joc; in rubrica filmelor Recomandate spre vizionare. Vazut ieri in previzionare; filmul m-a fascinat; fara ca sa fiu un jucator activ sau vreun impatimit al celor 10-13 (sau cate vor mai fi); episoade ale acestui joc de succes in randul gamer-ilor de toate varstele. Imi aduc aminte ca am incercat odata; demult; primul joc al seriei; dar nu am avut timp sa il duc pana la capat; nici macar prima plansa neterminand-o; asa ca nu am avut cum sa-mi dau seama daca e; sau nu; bun ori interesant.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: