PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Commando (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Dilip Ghosh
Actori: Vidyut Jamwal, Jaideep Ahlawat, Pooja Chopra, Baljinder Kaur
An: 2013
Gen: Actiune, Indiene
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Commando

Dupa ce avionul sau se prabuseste, Karanvir Dogra, membru al trupelor de commando ajunge in China. Dar guvernul indian il trateaza ca pe un terorist…

În anii ’90, în filmele sale precum KKK și Mohra, Akshay a arătat că eroii indieni pot face lovituri înapoi și pot folosi Nunchaku la fel de ușor ca Van Dammes. Vidyut ia această moștenire înainte și dovedește ce poate face Tony Jaa și Scott Adkins, poate și el.

Introducerea lui Vidyut nu este altceva decât o sărbătoare a histrionicii sale. Acest Commando online subtitrat poate face îndoiri, un picior în picioare, spartan împinge up-uri cu atât de multă ușurință ca mersul pe jos în grădină. Intro lupta sa este cu ușurință cea mai bună secvență de acțiune coregrafică din Bollywood pentru o lungă perioadă de timp și se potrivește cu standardele globale de acțiune în domeniul artelor marțiale. Ușurința cu care el își îndeplinește spatele, o lovitură de tirbușon, sărind printr-o fereastră de mașină și peste ea, vidyut face ca toți eroii de acțiune Salman și Ajay să arate ca niște copii școlare. Oamenii rulează pe drum, Vidyut rulează pe oameni!

Dar nu totul este bun despre filme indiene online Commando. Rolul lui Pooja Chopra este destul de iritant la puncte și ea încearcă să distrugă filmul și reușește într-o oarecare măsură. Dar Villain Jaideep Ahlawat se comportă pentru rolul său OTT. Este un răufăcător supercool, deși personal aș fi preferat un adversar mai potrivit pentru cineva ca Vidyut. Dialogurile între ele sunt bune pentru a fi okayish. Așa cum spun mereu, un film de acțiune bun este unul care păstrează totul simplu, dar acțiunea.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: