PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Conexiune inversă – The Cell (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Tarsem Singh
Actori: Dylan Baker, James Gammon, Vincent D’Onofrio, Vince Vaughn, Jennifer Lopez
Anul: 2000
Gen: Groaza, SF, Thriller
Durata: 107 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Conexiune inversă – The Cell

Conexiune inversă film online subtitrat este un amestec bizar de science-fiction și crimele de serie, jocuri ale minții și pop psihologie, imagini sălbatice și efecte speciale bântuie. Este un thriller și o fantezie, un film dConexiune inversă e poliție și un risc în mintea unui criminal, astfel pervers el a putut vedea Hannibal Lecter si ridica-l. Pentru toate pirotehnice sale vizuale, este, de asemenea, o poveste în care ne pasă de caractere; există o mulțime în joc la sfârșitul anului, și noi suntem implicați. Știu oameni care îl urăsc, găsind-o pretențios sau neîngrădit; Cred că este unul dintre cele mai bune filme Conexiune inversă ale anului.

Jennifer Lopez joaca rolul Catherine Deane; un asistent social care are un talent pentru stabilirea raport cu clientii cu probleme. Ea este recrutat pentru un proiect în care tehnologia experimental este utilizat pentru a stabili o legătură între mintea ei și cea a unui baietel blocat în interiorul comă. Poate îl convinge afară? Deschiderea Imaginile armăsari și perspective deșert negru arată de echitatie ei peste nisipurile într-o rochie albă care curge; iar apoi găsirea băiețelul într-un peisaj plin de copaci dure Dali; și aproape de luare de contact; înainte de. . . .

Directorul; numit Tarsem din The Cell film online subtitrat; folosește această poveste pentru a stabili metodologia de partajare minte. Călătoriile minte loc într-un laborator SF; cu oameni de stiinta serios peering prin ferestre placă de sticlă la supușii lor stranii; care sunt suspendate în aer purtarea de viteze realitate virtuală. Ne întâlnim părinții milionari ale băiatului; să învețe despre problemele sale și să se cunoască Catherine; care a jucat de Lopez ca liniștit; grav și încrezător.