filme-erotice-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Consenting Adults (1992) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Consimtamantul
Regia: Alan J. Pakula
Actori: Forest Whitaker, Mary Elizabeth Mastrantonio, Kevin Spacey, Kevin Kline, E.G. Marshall
Anul: 1992
Gen: Crima, Drama, Mister, Erotice
Durata: 99 minute
IMDB: 5.7

În “Consenting Adults” Richard și Priscilla Parker (Kevin Kline și Mary Elizabeth Mastrantonio) trăiesc într-o casă nouă, cu un studiu de-al doilea etaj, care are vedere directă jacuzzi vecinilor. Acest lucru devine un punct important odata Eddy și Kay Otis (Kevin Spacey și Rebecca Miller) se deplasează în ușă următoare. Eddy, care face intrarea lui răcnește dintr-o dubă se deplasează pe motocicleta sa, este în mod clar la duș a celor două. Dar este Kay, care atrage atentia lui Richard. Este, de asemenea, Kay care vrea jacuzzi și Kay, fără îndoială, care este neglijent cu privire la jaluzele.

Richard, a căror existență workaday poate fi rezumată prin fapte că el scrie jingle pentru o viață și că soția sa cade reviste lectură adormit, este lovit de o buclă de viață mai Consenting Adults a Otises. Eddy are despre jucăriile scumpe și spune lucruri de genul “fără bani, te usuci.” Eddy ironizeaza, de asemenea, Richard pentru a fi atât de timid, odată ce cele două cupluri devin mai buni prieteni instant. În cazul în care Parkers sunt invitați în primul rând pe la casa Otis pentru o băutură, în care se găsesc într-o lumina lumânărilor, interior Mefisto-roșu (design de producție nu este subtil) ascultarea Kay cânte cântece torță. Cele Parkers sens ele sunt în peste capetele lor.

Acesta nu este cu mult înainte de începerea Eddy indicii cădere de aproximativ mate-swapping. El nu ajunge departe cu Priscila, care relevă faptul că ea nu a fost necredincios Richard din filme online Consenting Adults ( “Cred că sunt un fel de vechi de modă în acest fel”). Dar el piques interesul lui Richard când a întreabă dacă Parkers face vreodată dragoste în mijlocul nopții când sunt pe jumătate adormit, și se întreabă ce s-ar întâmpla dacă Eddy și Richard schimbat în secret de locuri-o seară. “Ar ei știu diferența?” Eddy întreabă despre soțiile sale și a lui Richard. “Și-ar deranja?”

“Consenting Adults”, cu un scenariu de Matthew Chapman, poate fi descris doar până în punctul în care Richard ia teamă Eddy pe această ofertă. Un dormitor sinuos lung împușcat împarte filmul în jumătate, și ceea ce se întâmplă după aceea ar trebui să rămână o surpriză. Este suficient să spunem că, dacă la începutul anilor parte, antiseptic cu aspect de film din acesta un proiect de improbabil pentru Alan J. Pakula face, a doua jumătate clarifică ce directorul “prezumată nevinovată” este de a face aici. Se pare că Eddy, care a fost împingă Richard să își asume riscuri și să facă viața mai interesantă, a fost în urma propriul sfat.

Vecinii diabolice ale “Consenting Adults” nu sunt mai plauzibil decât oricare dintre bone demon sau soți sau prieteni de școală care au devenit în ultima vreme corpuri de film. În orice caz, caracterele ale filmului sunt chiar mai exagerate decât cele mai multe, deoarece designul de producție enervant de blând și deosebit de editare bruscă i jefuiască de orice complexitate posibil. Cu toate acestea, vizionarea complot desfășura rămâne distracție, în cazul în care numai pentru ei “Poți început acest lucru?” marca de nebunie. Eddy în special, a jucat de dl Spacey ca durata de viață a partidului, este o caricatură ridicol, dar ajută la menținerea probleme interesante.

Dl Kline este împovărat cu un rol reactiv prea mare parte a timpului, dar el reușește să genereze o multime de simpatie pentru șocat-shell Richard, mai ales în a doua jumătate a poveștii. D-na Mastrantonio, atrăgătoare ca întotdeauna, are o mult mai puțin pentru a lucra cu. (Sexismul premisa filmului Consenting Adults de la sine înțeles, dar scenariul compușii acest lucru prin ignorarea practic partea soțiile “din ecuație sexuale.) D-na Miller efectuează mai mult de adecvat, dar rolul ei s-ar fi necesitat o putere reală stea de a comanda o atenție mult . Forest Whitaker are câteva momente ușor fine ca un om cu un motiv pentru a crede versiunea Richard Parker de evenimente atunci când nimeni altcineva nu, nici măcar avocatul său (E. G. Marshall).

Dl Pakula reușește deține interesul, dar el nu poate face această poveste merge mai departe decât superficială. Scenariul Dl Chapman se concentrează prea mult pe artificiu complot și nu suficient pe dialog credibil,-clișeu liber. Setările de Sud din film sunt făcute să arate dismayingly blând, și chiar dacă acesta este punctul care a fost în mod nejustificat exagerată. Scârțâie-curat suburbia Atlanta, unde povestea Consenting Adults începe binevoiește vizual la caracterele chiar înainte de scenariul poate începe banalizarea ei în alte moduri.