PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Contesa de gheaţă – The White Countess (2005) film online subtitrat

Gen: Drama, Istoric, Romantic
Scenariu: Kazuo Ishiguro
IMDB Rating: 6,7
Regizor(i): James Ivory
Actori: Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Vanessa Redgrave

“Contesa de gheaţă” este un film despre un om care visează de a deține bar mic perfecta, un loc de eleganță care găsește echilibrul delicat, ca el crede o femeie ar trebui, “între erotic și tragic.” Afară, este Shanghai în 1936 și în lume este târziu pentru numirea sa cu război. În interiorul bar – ei bine, în interiorul, muzele domnul Jackson “, cu o echipă bună de bouncers, ai putea conduce locul ca o orchestra.”

Dl Jackson este un om orb care stă, sau, uneori, se apleacă, în centrul ultimul de 28 filme care urmează să fie făcute împreună în această viață de către directorul James Ivory și Ismail Merchant producător. Au fost două mai de pre-producție, atunci când a murit Merchant în mai 2005. Acestea au fost de operare propriu bar perfectă puțin din 1963. Afară este Hollywood, iar lumea se grăbește spre comerț și compromis. În interiorul bar lor, personaje cosmopolit, elegant și tragic, au rătăcit din paginile cărților bune; ceea ce mulți acțiune este un stil personal angajat pentru a ascunde răni, pofte și dezamăgiri.

Todd Jackson (Ralph Fiennes) este un personaj clasic Merchant-Ivory. El este un exil. El a sperat pentru lucruri mari ca un om tânăr și acum, deziluzionat, speră victorii mici. El a pus mare încredere în dragoste, acum se vede ca un pericol. El are un gust. El are nevoie de bani. El este confortabil cu un comportament rău famat, atâta timp cât este condus de regulile. În interiorul lumea lui, prietenii sunt posibile, care sunt altfel interzise.

Luați în considerare de prietenul sau domnul Matsuda (Hiroyuki Sanada). Toată lumea știe că japonezii sunt de gând să invadeze China, și că domnul Matsuda este lor Shanghai avans om. Dl Matsuda știe domnul Jackson a fost o dată considerată “ultima speranta a Ligii Națiunilor.” Dl Jackson știe că domnul Matsuda “ar dori să viziteze bara de visele sale” in filmul Contesa de gheaţă.