filme-online-banner

Contesa însângerată – The Countess (2009) film online subtitrat

Regia: Julie Delpy
Actori: Julie Delpy, Daniel Brühl, William Hurt
Anul: 2009
Gen: Biografie, Drama, Istoric
Durata: 98 minute
IMDB: 6.3

O aristocrată din secolul 16 se transformă într-o crema hidratanta neobișnuit pentru un confort după ce a fost abandonată de către iubitul ei mult mai tânăr în “Contesa” stab multitasker Julie Delpy, la o biografie a Erzebet Bathory. Marcată de dialog engleză nefiresc și o serie de accente diferite, această poveste traznita de o femeie care a ucis virgini pentru sângele lor de a păstra fără riduri pielea ei în vârstă pre-Botox ar putea obține unele de tracțiune într-o versiune numit în Europa Centrală, în cazul în care este setat, dar nu-l va face pe lângă eticheta Europudding în altă parte. Cele mai bune sanse Pic sunt ca un element cult.

Bathory este uneori numit “Contesa însângerată” din cauza faima ei (sau infamie) pentru scăldat în sânge de virgine de a păstra tinerețea ei. Ca recenta “Bathory” de Helmer slovac Juraj Jakubisko, PIC încearcă să-l aibă în ambele sensuri, savurand aspectele gothic horror din poveste, dar și sugerează contesa ar fi fost victima unei conspirații. Și, după cum în acest film Contesa însângerată, psihologia personajului principal este cea mai mare victimă PIC lui.

După o grea deschidere pe expunere, teren în cele din urmă izvoare în mișcare în cazul în care soțul contesei Bathory a (Delpy) moare. Participarea la un dans ca o văduvă, ea se întâlnește cu tânărul Istvan Thurzó (Daniel Bruehl), și o poveste de dragoste se dezvolta. Dar uneltitori Contele Thurzó (William Hurt) trimite pe fiul său în străinătate să se căsătorească acolo, și Bathory rămâne în urmă, inima franta, nu știe de ce Istvan ei a abandonat.

Deja a dezvăluit pentru a avea o dungă crud și convins că diferența de vârstă ar putea avea ceva de-a face cu plecarea lui Istvan, Bathory începe aplicarea sângele tinerilor virgine la fața în convingerea că va păstra o de imbatranire.