filme-online-banner

Convoiul – Convoy (1978) film online subtitrat

Regia: Sam Peckinpah
Actori: Ernest Borgnine, Kris Kristofferson, Seymour Cassel, Burt Young, Jackson D. Kane
Anul: 1978
Gen: Actiune, Drama
Durata: 110 minute
IMDB: 6.3

“Convoiul” este un fel de film despre oameni care conduc camioane remorcă, și femeile care le iubesc, care a fost făcut înainte de mult mai ieftin și mult mai mult entertainingly de directori care nu au aspirații de a fi artiști. “Convoiul” este o glumă proastă care esueaza pe regizorul. El nu are nici curajul de a juca film drept ca melodrama, nici simtul umorului să-l transforme într-un fel de “Smokey și Bandit” comedia.

Filmul “Convoiul” este un exercițiu de mare, costisitoare, fals în mit-a face, machismo, dragoste-of-the-open-road prostii și incredibil de auto-indulgență. Este nevoie de distributie de mare de actori buni și face un prost de fiecare dintre ele, inclusiv Kris Kristofferson, care joacă un camionagiu a cărui mâner de radio CB este Duck cauciuc, un om așa stabilite-back pare orizontală chiar și atunci când mersul pe jos în poziție verticală, și Ali MacGraw, care, din motive care rămân pentru totdeauna obscure, a avut părul tuns ca în Mariei “Pentru cine bat clopotele”.

Domnișoara MacGraw se presupune a fi un fotograf societate clasic, o femeie de inteligență și sexualitate realizat, dar efectul de tunsoare este de a face prietena domnului Kristofferson a arata ca un baiat extrem de frumos. Acest lucru poate fi foarte bine una dintre glumele sexiste mai Cunoașterii domnului Peckinpah lui, ci pentru că filmul este atât de confuz sau urât în ​​orice alt mod, nu mă simt ca și cum încearcă să descifreze punctul. Pentru a transforma o femeie frumoasă natural într-o figură de astfel de androgin pare, cel mai bun, pe termen scurt; în cel mai rău, e medie-spirit.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: