filme-online-banner

Copil sălbatic – Wild Child (2008) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantic
Scenariu: Lucy Dahl
IMDB Rating: 6,1
Regizor(i): Nick Moore
Actori: Emma Roberts, Aidan Quinn, Natasha Richardson

Copil sălbaticdin titlu este Mac (Emma Roberts), un adolescent californian de obicei egoist și superficial care este trimis la un internat din engleză în îndrepta și să crească de către tatăl ei (Aidan Quinn), atunci când ea a trage o glumă prea multe. Scena este stabilit în mod clar pentru o ciocnire cultură și distribuția savura rolurile lor în acest film amabil, menite fără rușine la un public țintă de adolescente.

Am o carne de vită mare cu titlul de lucru și scriitor Lucy Dahl (fiica lui Roald Dahl). Da, trebuie să existe o personajul feminin și da, ei sunt obligați să fie o fată autoritară și arogant în școală, dar au făcut o eroare în a face ei fata cap. Cineva ca ea pur și simplu nu ar fi însărcinată cu un astfel de rol responsabil, în special nu de cineva ca dezarmant perceptiv, inteligent, sensibil, înțelegere și, darn aceasta, frumos, ca directoarea, dna Kingsley (Natasha Richardson).

Principalul forte al filmului “Copil sălbatic” este în exprimate sa, care se arunca în a face din plin de poveste destul de inconsistent. Roberts face transformarea de la un pusti rasfatat de un personaj infinit mai interesantă pare efort și este în formă fin, cum sunt Alex Pettyfer, Eleanor Turner-Moss, Shirley Henderson și Natasha Richardson. Rolul Georgia King este o nota discordant și că se datorează în parte caracterului ea trebuie să prezinte, de asemenea, să-i, dar peste-acțiune, dar restul distributiei adolescent este extrem de placut.

Există un număr de clișee în acest film; de legătură inevitabilă romantic, atracția neimpartasita, neînțelegere, deznodământul surprinzător, transformarea-phoenix cum ar fi, chiar descoperirea că Mac este pe urmele mamei ei nu este o surpriză reală, și totuși, în ciuda faptul că, filmul lovește ochiul de bou pentru publicul țintă in filmul “Copil sălbatic”.