filme-online-banner

Copilărie curmată – Boy Interrupted (2008) film online subtitrat

Regia: Dana Heinz Perry
Actori: Evan Scott Perry, Dana Heinz Perry, Hart Perry, Nicholas Kopple-Perry, Karen Riposo
Anul: 2009
Gen: Documentar, Biografie, Drama
Durata: 92 minute
IMDB: 8.0/10 din 1087 voturi

El trece prin perioade de fericire, apoi perioade de depresie extremă. Sinuciderea este un subiect mult prea comun de la vârsta de 5 totul pare să meargă bine, pentru prima dată în ultimii ani ca se muta in anii adolescentei, dar apoi el a luat încet medicamente și, fără avertisment, el sare de la fereastră apartament cu un dormitor sau New York. Este o experiență grea, asa ca iata ce am de gând să fac.

Greu să mă cert cu o astfel de poveste personală. Cu ambii părinți de Evan Perry, subiectul filmului, intim implicat în proiect în calitate de regizor și de imagine, respectiv, este aproape imposibil de imaginat cum trebuie să fi fost să se distanțeze suficient de material. Hart, tatăl, a precizat publicului în timpul Q & A care acest film “Copilărie curmată” a fost într-adevăr despre împărtășirea experienței de călătoria lor spre încercarea de a face Evan bine și nu despre durerea extrema de a pierde un copil la sinucidere. Cu toate acestea, este greu să scape că încadrare, deoarece subliniaza atat de mult din film “Copilărie curmată”. Atât Dana și Hart a intrat în proiect, de asemenea, în speranța că le-ar putea permite unele închidere, dar a constatat că nu este cazul câtuși de puțin. Deși moartea Evan este acum trei ani în trecut, rănile sunt în mod clar încă proaspete. Așa cum a spus Dana după filmul “Copilărie curmată” ,asta e prima și ultima dată când am să am văzut acest film cu o audiență.

Acesta nu este un film “Copilărie curmată” care se mândrește cu calitatea producției. A spus cea mai mare parte prin oarecum neclare clipuri video și interviuri acasă vorbesc cu cap, nu este un film care va câștiga premii pentru cinematografie sau pentru editare. La început am fost lovit de nivelul mai scăzut perceput de calitate, dar la sfârșitul anului toate, calitatea de imagini pe ecran nu contează cu adevărat. Povestea este comunicat în mod eficient și cu o mulțime de emoție. Ce mai este nevoie?