PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Copilul – The Child (2012) film online subtitrat

Regia: Zsolt Bács
Actori: Sunny Mabrey, Cornell Adams, Dieter Hallervorden, Eric Roberts, Reiner Schöne
Anul: 2012
Gen: Thriller
Durata: 100 minute
IMDB: 4.2

Copilul este o poveste complex, multi-stratificat cu subliniind teme de trădare, sclavie subteran, crimă și răzbunare. Din secvențele de deschidere cinematografia descrie o gamă largă de emoții suprarealist și starea de spirit. Ca de bucătărie camera în gândurile și emoțiile tinere Simon Sachs, jucat de Christian Traeumer suntem peste whelmed cu acceptarea lui de mortalitate si inocenta pierdut. Rolul lui aceste sentimente foarte reale și aparent inevitabilă este sinceră și angajarea până la publicul. Noi investim în caracterul nostru tânăr imediat, pentru totdeauna curios cu privire la modul în care el coji înapoi straturile de dramă psihologică.

Subtext de reîncarnare este extrem de interesant, in “Copilul”, câteva pot argumenta acest punct. Roberts care joacă avocat Robert Stern face o treabă fenomenală de a juca avocat pentru totdeauna sceptic și reticenți. Vom obține o privire în iad personală Stern prin expunerea și simțul retezat de adâncime, după ani de pauză inimii.

O mare parte din complot din filmul “Copilul”, sosuri, meandrele transpira. Cele mai multe pasionații cinematice bun venit o astfel de activitate în interesele lor de vizionare. După caracterul Felix este introdus jucat de Gustav Reutter, filmul pare să se prăbușească o crestătură sau două. Dialogul lui poate fi percepută ca un pic pe partea de contrived și de performanță nu este cu siguranță pentru toată lumea. Rolul său pare să transpira direct la calibru video, defăimare oarecum o psihologic thriller / dramă altfel strălucitoare și complexă.

O mare de întuneric și umbra este utilizat pentru a accentua senzațiile prevestitoare asociate într-un film de tip criminal. Factorul fluaj este ridicat in mod dramatic după suntem ascuns de ce tânăr Sachs crede că a ucis toți acei oameni de ani în urmă. Este, fără îndoială, îngrijorător și va pune problema supărat mulți spectatori.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: