filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Cops and Robbersons (1994) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Ritchie
Actori: Chevy Chase, Jack Palance, Dianne Wiest
An: 1994
Gen: Comedie, Crima, Thriller
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Cops and Robbersons (1994)

In aceasta comedie savuroasa Cops and Robbersons, niste detectivi de la o sectie de politie aflati pe urmele unui criminal extrem de periculos sunt confruntati cu o noua si neasteptata belea: o tipica familie americana dintr-o suburbie. Osborn (Robert Davi) este un cap al lumii interlope cu mainile patate de sange care, din dorinta de a-si desfasura activitatiile in mai multa liniste, se muta intr-o suburbie. Determinati sa-l bage la racoare, sefii din politie il insarcineaza pe veteranul Jake Stone (Jack Palance) sa-l spioneze 24 de ore din 24 pentru a-l prinde cu mata-n sac.

Alaturi de Tony Moore, partenerul sau mai tanar, Jake Stone din Cops and Robbersons, primeste permisiunea sa supravegheze locuinta infractorului din casa invecinata de unde pot sa observe fiecare miscare a acestuia. Nu va trece mult timp si politisti realizeaza ca locul ales este similar cu un azil psihiatric – pentru ca au nimerit nicaieri altundeva decat la… familia Robberson. Capul familiei, Norman Robberson, este un contabil blajin cu un singur viciu: serialele politiste pe care le devoreaza ca pe floricelele de porumb.

Din acest motiv el ajunge sa se creada mare expert in treburile politienesti si vrea sa-i ajute pe detectivi; indiferent daca acestia vor sau nu acest lucru. Bineinteles ca mai mult ii va incurca. Helen Robberson este o mamica model; logoreica si cicalitoare; care incepe sa-l bata la cap pe Jake sa se lase de fumat. Cindy; fata familiei Robberson; este o adolescenta zvapaiata careia i se aprind cumplit calcaiele dupa Tony; iar mezinul Billy ii streseaza pe politisti sa se joace de-a vampirii cu el.