filme-online-banner

Corbul Razbunarea – The Crow Wicked Prayer (2005) Online Subtitrat


Regia: Lance Mungia
Actori: Yuji Okumoto, Marcus Chong, Tito Ortiz
An: 2005
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 3.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Corbul Razbunarea – The Crow Wicked Prayer

Jimmy Cuervo din The Crow Wicked Prayer online subtitrat este un fost detinut care vrea sa plece din oras si sa inceapa o viata noua impreuna cu prietena sa Lily. Insa inainte de a-si pune planul in aplicare, Luc Crash, seful unui grup de satanisti, si iubita lui, Lola, ii ucid intr-un ritual sangeros care ar trebui sa readuca la viata un demon. Jimmy este insa singurul care e readus la viata si asta pentru a se razbuna.

Cel de al patrulea film din seria The Crow, film bazat pe benzile desenate The Crow de James O’Barr; incepe cu o scurta povestioara spusa de Lily Ignites despre corb; atunci cand o durere imensa ramane in sufletul celui decedat; cateodata, numai cateodata el poate sa se intoarca pentru a indrepta lucrurile rele. Jimmy, care isi terminase aproape sentinta dupa ce a omorat un violator; dorea sa isi inceapa o viata alaturi de prietena lui Lilly; insa tatal si fratele acesteia il detesta pe Jimmy.

Astfel hotaraste sa se mute in alt oras si sa o ceara de sotie pe Lily in filmul Corbul Razbunarea online subtitrat; insa cand ajunge lal ocul ei de munca ii intalenste pe Luc Crash; liderul unui grup satanist, si logodnica sa Lola Byrne. Acestia dorind sa faca un ritual de sacrificare uman, aleg tanarul cuplu; insa Jimmy se va intoarce sa indrepte lucrurile pentru a se putea odihni in pace alaturi de iubita sa.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: