PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Crazy Famous (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Paul Jarrett
Actori: Gregory Lay, Richard Short, Victor Cruz
An: 2017
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 6.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Crazy Famous

O prietena obisnuita a lui Joe scapa de o institutie mentala cu o trupa de misfituri pentru o ultima incercare disperata de a fi faimoasa.

Crazy Famous urmeaza pe acest tip care vrea sa fie celebru, foarte faimos. El încearcă să realizeze acest lucru prin utilizarea unei trambuline și a unei zone private guvernamentale americane. S-ar putea să fi fost mai eficient să arate o selecție de încercări la început într-un fel de montaj, dar mai târziu are sens atunci când fundalul este completat. Acesta este un film destul de scurt și unul bizar în cea mai mare parte. Oricum, dupa cascadorie, el incepe sa se intalneasca institutionalizat cu personaje ciudate in timp ce este acolo. Aceasta construiește o echipă în jurul său și toți au un ciudat ciudățenie.

După ce a auzit un soldat ciudat ca omul, el încearcă să se apuce încă o dată faima. Aceasta duce la un plan de evadare și apoi merge de acolo. Este coechipieră în cea mai mare parte cu niște răsturnări ciudate până la capăt. N-am avut nici o idee despre ce se întâmplă să intru și, până la capăt, sunt doar nedumerit. Este un ceas decent, cu siguranta, dar cu care te descurci cel mai mult. Unele probleme cu grupul sunt tratate și sunt o grămadă interesantă.

Va recomandăm și următoarele Filme Online: