filme-online-banner

Creatura din adancuri – Beneath (2013) film online subtitrat

Gen: Groaza
Scenariu: Ben Ketai
IMDB Rating: 5,5
Regizor(i): Patrick Doody, Chris Valenziano
Actori: Brent Briscoe, Kurt Caceres, Eric Etebari

Samantha (Kelly Noonan) a scăpat mic ei oraș minier pentru lumea mare largă și a devenit un avocat de mediu, spre disperarea tatălui său George (Jeff Fahey). Acesta a fost de carbune sa miniere carieră în măruntaiele pământului, care a pus fetița lui prin facultatea de drept, precum și în ajunul retragerii sale la locul de muncă ea sa întors acasă pentru a ajuta la a onora realizările sale. Ea se găsește vocea singuratic argumentând unhealthiness și practicile nesănătoase ecologic de industria minieră, și după ce a fost atacat cu privire la ignoranța ei de locuri de muncă ea decide să meargă în jos cu tatăl ei și echipa pe coborâre finală.
Creatura din adancuri: Un cuplu de baieti spun că e ghinion pentru o femeie să intre în mină, dar ei anulat, iar echipa coboară sute de picioare la sistemul tunel ei lucrează. A abia învățat să lopata cărbune atunci când un incident masina de gaurit deschide o venă subțire în perete și aduce acoperișul peșteră colaps în jurul lor. Supraviețuitorii se retraga intr-un pod de urgență pentru a aștepta de salvare, Creatura din adancuri, dar descoperi în curând că nu sunt singuri acolo. Oxigenul este în scădere, vapori toxici au loc și cineva – sau ceva – este încercarea de a vă asigura că nu le văd lumina zilei niciodată.
Director Ben Ketai și scriitori Patrick Doody și Chris Valenziano au ales o premisă aparent bine de rulare pentru caracteristica lor, dar câteva abateri parte reușesc să respire viață proaspătă în mediul vechi de un arbore mină plină de teroare. Creatura din adancuri: Ei livra unele frisoane autentice alături de o mână de secvențe minunat claustrofobie, iar rezultatul este un film care sperie și păstrează telespectatori pe degetele de la picioare lor.