filme-online-banner

Creatura – The Thing (2011) film online subtitrat

Regia: Matthijs van Heijningen Jr.
Actori: Ulrich Thomsen, Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Eric Christian Olsen
Anul: 2011
Gen: SF, Mister, Groaza
Durata: 103 minute
IMDB: 6.2/10 din 56750 voturi

Antarctica: un continent extraordinar, de o frumuseţe înfricoşătoare. El găzduieşte un post izolat de observaţie şi cercetare numit Thule Station. Acolo, o echipă internaţională de cercetători face o descoperire senzaţională. Dar satisfacţia descoperirii se transformă în curând într-o paranoia îngrozitoare în thriller-ul The Thing – Creatura, după ce grupul de cercetători constată că o fiinţă monstruoasă posedă abilitatea de a se transforma în orice fiinţă umană, luând exact aceeaşi înfăţişare.

Paleontologul Dr. Kate Lloyd, de la Columbia University, a părăsit siguranţa laboratorului ei pentru a veni în acest pustiu îndepărtat, care îi va oferi o experienţă unică în viaţă. Alăturându-se echipei norvegiene condusă de Edvard Wolner care dăduse peste o creatură ingropată în zăpadă, Kate – împreună cu colegii ei, in Creatura, exploratorii Dr. Sander Halvorson şi Adam – descoperă un organism care pare să fi murit în ere îndepărtate.

Atunci când in Creatura, printr-un simplu experiment, creatura este eliberată din închisoarea sa de gheaţă, Kate trebuie să lupte, alături de pilotul Carter, şi camaradul său, Jameson, pentru a o împiedica să ucidă tot ce-i stă în cale. În această întindere vastă şi înfricosătoate, un parazit reuşeşte deodată să ia infăţişarea tuturor lucrurilor pe care le atinge… asmuţindu-i astfel pe oameni, unii împotriva altora, pentru ca el să supravieţuiască şi să prospere.