filme-online-banner

Crooked House (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Gilles Paquet-Brenner
Actori: Christina Hendricks, Gillian Anderson, Glenn Close
An: Filme Online 2017
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Crooked House

Bazat pe romanul scriitoarei Agatha Christie, Crooked House online subtitrat îl urmărește pe detectivul Charles Hayward, în timp ce este invitat să rezolve o crimă înspăimântătoare în care toată lumea este suspectă, printre care și Sophia, clienta și fosta sa iubită. Charles și Sophia s-au întâlnit cu mult timp în urmă într-un loc foarte îndepărtat: Cairo, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Acum, odată cu încheierea războiului, s-au întâlnit din nou la Londra, unde își reiau relația și decid să se căsătorească. Aici, Charles va descoperi că bunicul viitoarei sale soții, un milionar grec. Cu care toată familia a trăit într-un conac misterios cunoscut sub numele de „The Twisted House”, a murit otrăvit. Bătrânul a ingerat substanța otrăvitoare, după ce cineva din jurul său a pus-o în fiolele de insulină pe care trebuia să și le injecteze zilnic.

Cu toate acestea, cercetarea nu este la fel de simplă pe cât pare și nimeni nu are un alibi bun. Situația îl determină pe Charles să creadă că vinovatul este probabil cineva din familia logodnicei sale. Compusă din oameni foarte ciudați. Mai mult, chiar și Sophia este suspectă, de aceea Charles decide să investigheze cazul pe cont propriu.

Ceea ce îmi place despre romanele lui Agatha Christie este că sub eleganța este întotdeauna un secret întunecat. Am citit Casa înfricoșată acum mulți ani și mi-a plăcut această adaptare. Scenele sunt frumos amenajate în conacul familiei și în Londra a 50-lea. Distribuția, de la Glenn Close ca matriar de familie la Max Irons, care face o treabă minunată ca detectivul tânăr cu un suflet vechi, este excelentă.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: